Опубликовано: 29 июл 2009 Так ось, у нас є, Олександро! Зараз ми свою ША зорганізуємо 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 июл 2009 організовуйте :) ...[+sign]with love Ярослав і мамця :)))[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 июл 2009 дякую :) ...[+sign]with love Ярослав і мамця :)))[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 июл 2009 дівчата, розкажу вам по цього іноземця: йому 32 роки, він мексиканець, має гарну посаду у міжнародній компанії, відповідно заробляє достатньо. Це поки все, що я про нього знаю. Я напишу йому сьогодні, попрошу надіслати характеристику другої половинки, яку він шукає. І потім розміщу тут. Якщо знайдуться зацікавлені дівчата, то я залишу їм імейл мексиканця. Але, дівчата, попереджаю: я особисто його не знаю, а тому раптом виникне незадоволення закордонним нареченим, то щоб до мене претензій не було! :)[+sign]with love Ярослав і мамця :)))[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 июл 2009 думаю він шукає дівчину, яка розмовляє англійською ...[+sign]with love Ярослав і мамця :)))[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение