Девченки вот есть передача квартирный вопрос

41 сообщение в этой теме

Опубликовано:

я когда её увидела- шок, блин, - это по-нашему. такого нафталина давно не наблюдала даже на отечественном ТВ. На дворе 2006, а передача просто с душкОм. Поделки дворца пионЭров.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ППКС! я тоже долго офигевала, как она туда попала, но потом тоже мысль закралась о её "одарённости" в других ракурсах.;(Бландинка в яркорозовом- мечта любого продюсера!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) А я як біла ворона, мабуть ;) Мені останнім часом не дуже подобається Квартирне питання.Узяти хоча б їхню манечку щодо пилезбірників, скляних стільців-етажерок при маленьких дітях в родині. Дуже часто вони пропонують підлогу з підігрівом чи мийку біля вікна :( (от скажіть меня, як можна нормально помити вікна, коли стояйка для миття з гіпсокартону?). І при цьому не враховують товщину гаманця того, кому це роблять.Знову ж таки, інколи запроси і смаки подружжя не враховуються: наприклад чорно-сіра кімана для дівчаток, червона з "зеброю" для хазяйки, що ненавидить червоний колір і полюбляє пастельні кольори... Частенько шаф в кіманті дуже обмаль при тому, що в подружжя було дуже багато шаф ДО ремонту.Проте, не заперечую, що є і дуже вдалі ідеї :).Завдяки ним ми с чоловіком вже "спроектували" нашу гостину кімнату ;). Тим паче, що це найменша кімната в нас в квартирі в 9 кв.м. Тому, думаю, що щодо ідей потрібно вибирати на свій смак з усіх передач. Ососбисто я не можу дивитись кривляння в "Рятуйте, ремонт" :(, а інші -"а чом бі й ні" ;). Не все в "Школа ремонту" подобається, проте нам з чоловіком останнім часом вона найбільше подобається ;)А от за те, що за свої гроші отримувати кота в мішку, то тут з усіма згодна.І взагалі, все це моя особиста думка ;).[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на сколько я понимаю, они никому ничего не навязывают и делают ремонты тем, кого полностью такие условия устраивают
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Щодо червоного кольору для жінки то вона на камеру в передачі сказала, що полюбляє пастельні кольори і ненавидить червоний. До того ж кімната була в червоно-біло-чорному розкрасі. І перше відчуття в нас з чоловіком одночсасно стало "кімната для борделя". А планувалась гостинна зі спальнею в одному "флаконі" для подружжя.А дизайнер сказала, щось типа "А я вважаю, шо їм пора змінити своє ставлення. Вони люди молоді, пристрастні..." І ще навішала купу червоних губ на дзеркалах. Хазяйка була ладна розплакатись від того, що стало в кімнаті.До речі, мені подобаються якраз насичені кольори, так я б також дуже засмутилась бі, якби мені запропонували пастельні "бо я молода, тож потрібно "розвиватись").А дякувати лише за безкоштовний ремонт, який ладен в цей же день переробити :( -на фіг тоді питати в хазяїв, що їм подобається і що б вони хотіли в кімнаті бачити?[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если бы все было так банально то кто бы смотрел передачу. типа люди попросили черно-белое, им такое и сделали. тут же фишка в том, что как раз хозяева делают это на свой страх и риск.Да и потом, откуда мы можем знать, что они все до передачи договорились об одном, а в эфир сказали другое?))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) та я ж не абсолютно проти цієї передачі ;) просто веду до того, що і в них буваютьдуже невдалі ідеї або майже не враховуються інтереси всіх членів сім`ї.Останнім часом ми з чоловіком споримо: якщо є дитина, то залишать для дітей "шведську стінку" чи ні? Зроблять щось придатне для маліят в спортимному плані, чи знову залишать "голі стіни з пилезбірниками" та скляними єтажерками при дітях 3-5 років ;)?В нас особисто комод іграшок для дітей і ще така ж кількість в ящиках, "шведська стінка", до того ж одягу вистачає. і дуже часто бачу таку ж приблизно картину і в тих сім`ях де роблять ці передачі. І дуже часто щось не враховують.Розумію, що в кожного свої інтереси і смаки. Проте вважаю, що ремонт все таки потрібно робити враховуючи і смаки хазяїв, а не тільки для того. щоб засвітитись та показати свої ідеї. А таке також зустрічається в КП.[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, про кольори Можливо, що це мені так "везе", проте багато моїх друзів діляться два лагері. Ті, що полюбляють насичені кольори та ті, що віддають перевагу пастельним. Це не означає, що вони категорично проти кольорів з іншої групи, проте не дуже радіють не своїй кольоровій гаммі. От і все :).[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я вот несколько раз слышала, что они делают "канву", которую потом хозяева могут наполнить тем, чем они хотят. все-таки передача развлекательно-рекламная. Делают все на шару, кто не хочет эксперементировать - пусть не пишет им. А делать бесплатно ремонт именно такой, который заказывают хозяева - это по-моему нелогично. Ведь мебель моно докупить, поменять местами и т.д. Мне лично оч. нравится эта передача, и если б мне предложили бесплатный ремонт, я была б рада любому, в крайнем случае - перекраисла б эти стены :))) И потом окгда они делают гостинную или спальню, зачем учитывать наличие-отсутсвие детей, когда есть детская. А детскую они ни разу плохую не сделали.Но это сугубо мое личное мнение :)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уверена, что так и происходит) а что касается шведской стенки, то мне она и даром не нужна, т.к. ребенок ходит в спорт. клуб)Наверняка глобальные вопросы оговаривают
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

100 пудофффф)) ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А, мне еще "понравилось", как эта блондинка-дизайнер в "Квадратном метре" взяла шахматы пацана, украсила их золотой краской и посадила на клей и поставила на журнальный столик, мол - играйте, наслаждайтесь........ :)[+sign]Света и доця Вероничка (01.07.2004)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так она ж блондинка))))))))))) ггг) никому не в обиду.[+sign]Человек настолько терпелив, что кариес порой переходит в гангрену.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) Так я ж і не кажу про "заказ з точністю до деталей" ;).А смаки враховувати всіх членів сім`ї -це до того, що "навіть" в Москві не у всіх є достатня кількість кімнат. Тому, якщо роблять гостинну сумісно з дитячою, то треба враховувати подвійну функцію кімнати ;).[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а в нас стєнка нас і нижніх сусідів тильки і рятує ;) від стада мамонтів у вигляді двох малих бешкетників ;).До речі, згадала анекдот, коли не дуже враховуються усі потреби ;)Мужик виїхав в Ізраїль, там підписав договір про аренду квартири в хазяїна, підписав ще якийсь додаток на місцевій мові, не особливо вникаючи в нього. Потім, захотів виїхати, а хазяїн суне цей додаток і кажу, що згідно договору мужик мусить оновити ВСЮ квартиру новою покраскою. Ну він плюнув, покрасив. Здав роботу хазяїну. а того схватив серцевий напад. Фарба була чорною. Мужик же в свою чергу тикнув тим самим додатком до договору, в якому колір фарби НЕ був вказаний ;).[+sign]Ada, Львенок(11.11.01) и Иришка(04.06.03), кошка Принцесса и хомяк Алиска, помимо нашего папы :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ха, и ты это тоже заметила!!!! - клиническая идиотка:) =
0

Поделиться сообщением