Опубликовано: 6 ноя 2002 Тіки порадьте шось путнє!!! Хто п’є каву чи їсть пиріжка – не читати...Дівчата, шо робить, коли на дорозі, тракторним колесом коляски, смачно вирулюєш у тепленьке собаче гівно, прикрите жовтим листячком. Емоції пруть через край, особливо, коли з’ясовується, шо нема жодної калюжі навкруги...І от бачу жіночку, яка вивела свого лошака на шкільний стадіон похєзяти, а там у 3-х класів активна фізкультура. І раптом чую, як вона приголомшливо позіхнувши, каже: “Блин, опять дети, куда ж пойти?!?!?!?!!?»А потім малий на кєдах зі шкільного стадіону ЦЕ добро в хату носить.Пробачте, в кого дома песики, хоча я і розумію, шо тваринки не винні, їм теж нужду справити треба.... але дістало! Так би і натовкла мордою у те гівно... хозяїв!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Не знаю чи путнє, але спитай у тих хозяєв, чи вони податки сплатили за собачок?Як що ні, то хай прибирають за своїми собачками, або вигулюють у місцях де нема дітей, а таких місць багато. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 на захист власників собак У нас теж є собака, і гуляємо ми з нею просто на вулиці, бо змушені. За кордоном штрафують за те, що собака наклав на газоні чи під деревом, бо у них Є спеціально відведені місця для вигулу собак, а у нас НЕМАЄ. Мені самій дуже незручно перед людьми, що мій собака, вибачте, какає у них під носом, хоча у нас собака вихований, і ніколи не накладе на доріжку, а до школи чи садочка мені і на думку не спадає з ним ходити. АЛЕ! Якби були спеціально відведені місця для вигулу, та ще й якби міліція штрафувала за вигул у непередбаченому місці, то таких проблем не виникало б. Але нам, принаймні у цьому, ще далеко до Європи : ( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Ну... Согласна, конечно... Но, нам вот предложили сделать площадку для собак... в 10 минутах езды на трамвае (его еще дождаться надо)... Это ж сколько придется тратить времени на поездки? :) Унас тоже собак, и тоже часто неудобно перед людьми на улице... Но особенно противно, когда жильцы дома выпускают на лест. площадку своих котов, а на нашего собака потом бочку катят, хотя я точно знаю, что он НЕ МОГ какать у них под дверью... ПО ТЕМЕ: такая уж у нас культура... мы с собой носим салфетки - иногда помогает. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 щодо брудних коліс У нас на колясці колеса легко знімались, то я в таких випадках залишала коляску прямо коло дверей, щоб бруд не розносився по всій квартирі, знімала колеса і добряче мила щіткою з милом. Воно, звісно, не дуже приємна процедура, але необхідна у подібних випадках. Якщо ж колеса не знімаються - то вам буде значно важче відмитися, тут і не знаю, що порадити : ( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Путнього не пораджу, а теж поплачусь!:(( У нас прямо перед будинком дитячий майданчик (хоч і поганенький: гірка, та пару гойдалок), так наші ж мешканці будинку вигулюють своїх собак прямо на дитячому майданчику:((( Стоїть собі хазяйка/хазяїн, не виходячи з під`їзду, палить цигарку або розмовляє з кимось, а песик (зростом гарному дядькові по пояс) робить свою справу прямо біля дитячої гірки. І що тут теж зробиш? Є люди, які водять своїх собак кудись подалі, але, нажаль, їх меншість:(((А то зараз ще хохму розкажу:) Взимку пішли ми з чоловіком вибивати на снігу килимки різні. Поки ми займались тими килимками, якась баришня вивела свого величезного цуцика на вулицю вигуляти. Отой собака на наших очах біля тої хазяйки сходив демонстративно попісяти на наш килимок. Той собака мені десь по груди буде, чоловік і досі сміється, що злякався спочатку за мене, коли я кинулася на того собаку, спасаючи своє добро, потім злякався за собаку, у якої, певно, був шок від мого грізного вигляду. Ну, хазяйка сама злякалась за себе - за собаку, і тікать.:))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 тазик по размеру колес подобрать (-) - 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 :))) Не знаю даже... никогда в такое дело не въезжала :))))) Девочка из соседнего подъезда возит с собой литровую бутылку с водой и мочалки (те которые для посуды). Я как-то у нее спросила, так она сказала что иногда приходится мыть колеса. Помню, я еще тогда не догнала зачем их на улице мыть, если можно помыть в коридоре возле квартиры. Теперь, кажется, понимаю :)))))))))))))))))))Но тот факт, что многих собак тупо выпускают справлять свои нужды где попало меня тоже бесит. И еще ужасно раздражает, когда из лифта или из подъезда на тебя выскакивает "бесповодочный" домашний любимец с очумелыми глазами, потому что с ним целый день не гуляли и тут же на асфальте наваливает кучу.... Зачем так над животным издеваться?Кстати, в соседней школе на всех входах в школьный периметр (забор) висят запретительные таблички "С собаками не гулять". Я всегда когда иду в магазин их вижу :))А вообще места прогулок - это беда. Поэтому и не хочу уезжать с Оболони. Я просто не знаю где будет полноценно гулять моя собака, если мы лишимся лугов. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 вот хорошо в Америке все собирают за своими собаками... а у нас тут в селе вообще кони прошли, кучи оставили, машины размазали по всей дороге потом на колесах коляски домой тащишь добро( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 На разі і я розповім:)) Моя малєча, коли тільки но розпочала ходити, сіла в купу собачого лайна. Було дужє прикро, тому що вона була вдягнута в рожевий комбінезон, а поруч, я у випадку з пампєрсовою коляскою, жодної калюжи. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Yesssssss!!! Молодец!!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Я не виню усіх У мого брата теж є собака, і не маленька бордосік.Але коли вигулюють собак де гуляють діти, вибачте будь-ласка, це не просто неподобство, а елементарна неповага до людей.Якщо ви так захищаєте власників собак, то у мене зустрічне запитання, а якщо б ви гуляли зі своєю дитинкою, а тут бац і така оказія.Добре якщо тільки колесом наїхали, а якщо гуляють зі собаками і без намордників в тих місцях де граються дітки?Щоб ви робили і реагували на таке? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 бувало й таке : ( якщо просто в"їхали колесами, то, воно, звичайно, прикро, але я просто витирала / мила колеса. А коли бачу когось з собакою поруч з дитячим майданчиком, завжди роблю зауваження власникам. Я колись гуляла зі своєю, проходжу повз майданчик, а там сидять на лавці три тітки, і собаки їхні поруч бігають, гадять прямо у пісочницю. Я не полінувалась, посадила свою собаку поосторонь, підійшла і влаштувала скандал. Чи вони перелякались, чи совість прокинулась - не знаю, але більше я їх там не бачила. на жаль, такі люди трапляються, що не думають зовсім про оточуючих, насамперед дітей. І я не захищаю тих, хто вигулює собак у школах, садочких, та дит. майданчиках. Але все ж таки, у першу чергу, це "заслуга" міськадміністрації, що не обладнала надежним чином майданчики для вигулу, причому не два-три на місто, а так, щоб всім було зручно. А якщо ще застосувати штрафні санкції, як це роблять у цивілізованих країнах, то хоч-не-хоч підеш на спец. майданчик, а не в школу, або просто не станеш заводити собаку. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Молодец кто?:))) Кто молодец: я, собака, или тетька?:))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Якщо надіятися на адміністрацію то порядку ніколи не буде.Просто треба самим бути цивилізованною людиною і не гадити там де це не положено.І з такими людьми які цього не розуміють треба поводитися відповідно, принайми лякати діючими органами, в даному випадку хоча б податковою, бо наскільки я розумію дурацкий закон про собачий податок ніхто не відміняв.То може до деякий і дійде. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Я думаю, що овації тобі адресовані . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 дівчата! слухайте, ми що на українську мову перейшли??:-)))Як гарно що мій кабасік, поки що гавніщє переступає :-))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 А в мене була світла мить у житті… Я тоді мешкала на Оболоні, а малий був повзунком. Так от вийшов на двір високий красивий парубок з таким же шикарним лошаком-догом. І той красень собак наклав купу прямо на дорозі біля моєї коляски. Я вже було рота розтулила, шоб гавкнути йому пару гидотних слів, як дивлюся – він витягає з карману кульочок, засовує туди руку і говеньце, раз у кульочок, замотав і в сміттєвий бак кинув. Я так з розплющеним ротом і залишилася стоять посеред дороги...Тобто, від хазяїна багато, шо залежить.... За своєю твариною приємніше гівно збирати, чим мені за чужим собакою колеса ганчіркою мити... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Колись, бойцовий собака забіг на дитячий майданчик, де були такі ж писюнки, як Лізка. Звісно без намордника.Я зробила зауваження, і у відповідь почула: “Ще рота розтулиш, моя собака тобі ж...у відкусить!” 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 О, дякую! Буду балію з собою возить... (-) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Там вище, порадили тазіка з собою носить... Ще наше щастя, шо в Зоопарку слонів не випускають... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Треба було того собаку вибивалкою, вибивалкою ... (-) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 ноя 2002 Та він, "бідний", і так злякався мого грізного вигляду, я оце думаю, що добре, що хазайка його вчасно від того килимка відігнала, а то, чого доброго, ще чогось з переляку наробив би. :)))) А от тьотьку вибивалкою, мабуть, треба було б - втекла негідниця:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 ноя 2002 А якшо я не хочу чуже гівно мити, Може Ви за своїм песиком свої колеса миєте, то інша справа. А я за чужими мити не хочу, я ж нікого не прошу прибирати гівно за мною.Я хочу, шоб власники прибирали за своїми песиками і мали хоча трошки совісті, якшо їхній собака наклав на дорозі!!! У кінці кінців можна носити з собою лопатку - вирити ямку і закопати те тепленьке добриво під деревом. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 ноя 2002 До речі, я живу біля лісу і з усіх, поруч стоячих домів, песиків вигулюють у лісі - прямо у 10 м від краю лісу. То в ліс ми вже рік як не ходимо, бо там гівенце не так видно, як на асфальті, тому я більше на колеса намотую... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах