якщо кіт помітив ковдру та трохи диван - то все?

61 сообщение в этой теме

Опубликовано:

якщо кіт помітив ковдру та трохи диван - то все? відразу на смітник?чи ковдру з постільною білизною реально випрати? й що з диваном робити?кота каструю, просто чекала, поки окріпне...[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ира Триш, могу путать, писала рецепт как разложить запах мочи на компоненты. + химчистка[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

піпіпі(((( тобто прати немає сенсу?????? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня в ходу вот такое - http://www.zootovary.com/Hartz/Pet-Stain-Odor-Remover-unichtojitel-pyaten-zapaha-p-1310.html + вовсю юзали до кастрации. Да и сейчас стоит на вс.случай...[+sign]Добpо всегда побеждает зло, значит, кто победил, тот и добрый. М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

й як? жити можна))? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я уксусом когда то затирала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясна річ. Ковдра була періодично, диван 1 раз. Напшикали та й усе + найкраща була оця - http://www.zootovary.com/Natures-Miracle/Stain-Odor-Remover-Orange-Oxy-Formula-p-2475.htmlЯкщо десь знайдете - маякуйте :)[+sign]Добpо всегда побеждает зло, значит, кто победил, тот и добрый. М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не знаю какая у вас ковдра, я бы постирала, конечно, уксус, доместос, ароматным Ленором, у меня есть описянная ковдра, но ей лет 5 уже, запаха нет [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну викинути завжди встигнете, спробуйте попрати + прополоскати гарно з уксусом, може повторно попрати треба. А диван спробуйте хім. засобами, що дівчата вище рекомендували.В мене, падлюка, теж декілька раз помітив на плед, штору, фліску чоловіка і мій замшевий чобіт. АЛЕ, я відразу все це замітила і по гарячим слідам попрала, замила, надавала по мордяці трохи. Запаху не залишилось. Якщо будете каструвати, все таки раджу Зоолюкс. Читала Вашу тему, що у вас з кішечкою не все там гладко пройшло, але з кішками складніше, мені так здається. Ми свого там кастрували в минулий понеділок, так в обід десь була операція, а в годин 7 він вже ганяв як олень. Якби я не знала, що його кастрували, ніколи б не повірила.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дяк, вже купила спрей, в обід спробую каструвати буду в Зоолюксі, якщо він, звичайно, у нас залишиться...бо моя кішка йому не дає проходу ()[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

раскладывала .....фигня() [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

От блін((( Ну що з цими дівками робити??? ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

найкумедніше - як вона в момент агресії виглядає - вона в мене страйтиха, а як нападає - то наче фолдові вуха))) й очі совині стають як у китайців - самі щілиночкия й розмовляю з нею, з ними обома, на руки беру, глажу, годую.сьогодні знов намагалася погодувати хоча б в одному приміщенні в різних кутках - ні((( вона його просто не сприймає ()[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

От діваха! Ну дивіться вже по ситуації. Блін, як з дітьми возитесь))) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ваниш можно использовать, запах уходит жить можно полная беда только с замшевой обувью остальное в чувство приводится. [+sign]Если вас что то смущает во мне, не надо ставить меня в известность-попробуйте пережить потрясение самостоятельно...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня на замшевом сапоге не осталось запаха, но он был хорошо обработан спреем+ всё это добро взялось каплями и я его смыла водой.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, только не хлоркой, коты любят этот запах. [+sign]«Изменишь одно, изменится все»[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можно попробовать после стирки эти места чем-то лимонно-апельсиновым натереть, типа корочки. Мне помогало. [+sign]«Изменишь одно, изменится все»[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой да, точно, могут лизать и лежать на нем [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вам повезло, а я обувь периодически выбрасываю ..[+sign]Если вас что то смущает во мне, не надо ставить меня в известность-попробуйте пережить потрясение самостоятельно...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

офф+ Лера, это Пешкин метил?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, до кастрации. Сейчас вообще никаких проблем. Я его буддистом называю :) [+sign]Добpо всегда побеждает зло, значит, кто победил, тот и добрый. М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

фух, а то я испугалась )))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ещё проще - купить спрей" туалет - нет" и пшикать им во все излюбленные усатым мерзавцем места ....Нам помогло отучить() [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ксения, этот кот - лучший подарок мне :), всегда Вас добром вспоминаю. [+sign]Добpо всегда побеждает зло, значит, кто победил, тот и добрый. М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением