Не без допомоги форуму придумався мені новий салатик. Рекомендую.

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Не без допомоги форуму придумався мені новий салатик. Рекомендую. Беремо молодий буряк, миємо, ріжемо кільцями товщиною десь 2-3 мм. Викладаємо на лист, чуть змащуємо олією, присипаємо розмарином і в духовку на 20 хвилин. Готуємо маринад: 2 ч.л. лимонного соку, сіль на ваш смак, пару ложок лимонної цедри, трохи фруктового оцту, 2 ст.л. оливкової олії, трохи листя чабрецю змішати, залити бурачки. В рецепті були ще терті горіхи, але чоловіка нема, а мені самій було западло колоти. Хай постоять з півдня як мінімум.Беремо руколу, бурячки, оселедець кубіками з маринованою цибулькою, розкладаємо по тарілках. Заправка - гірчиця з олією. Все. Мені на обід було того мало, так що сьогодні я до того діла відварила молоду бульбу, поріжу кружечками на холодно. А то вчора починаючи з третьої години дня ганяла за булками, бо салатом не наїлася. Смачного. і дякую всім за підказки про бурачки.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне очень салат из молодого быряка от Оливера понравился... вот прям так аппетитно ... там и буряк и его бодылья и сыр... ух... аж слюнки потекли, как вспомнила...так он мне в память залез... Это к слову :) [+sign]Всего хорошего!!Винни Пух и Пятачок :))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з оселедцем? прикольно:) [+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

звучит вкусно, спробуем!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Насколько я помню, там были зародыши бурячка - я такого в продаже не видела. Такое только при прореживании надергать можно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, там маленькие такие, молодые [+sign]Всего хорошего!!Винни Пух и Пятачок :))[-sign]
0

Поделиться сообщением