Опубликовано: 11 авг 2014 сама здивувалась - але результат перевершив очікування:)))) Я робила без глазурі - бомба! смачні, не мокрі, мякенькі. Краще було б поділити це тісто на 2 порції і зробити за 2 рази меньшого розміру. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2014 ясно [+sign]и на обломках самовластья напишут «ла-ла-ла-ла-ла»[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2014 ось ще один рецепт, пряники завеликі виходять, я потім різала http://multi-varca.ru/content/medovye-pryaniki-v-multivarke 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2014 ось ще один рецепт, пряники завеликі виходять, я потім різала http://multi-varca.ru/content/medovye-pryaniki-v-multivarke 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 вчера спекла, вкусно:) [+sign]Мы = Андрей и Полина[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 а де ти абрикоси брала? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 ну то ще два тижні тому було, використала залишки куплених у бабулєк на селі. Абрикосі мішала з малиною, запах умопомрачітєльний :) я раніше малину якось ігнорувала у випічці.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 ти шо??? якщо малиною рыденько пересипать яблука в начинцы - повна ылюзыя малинового пирога.правда, мала, коза, ъсти выдмовляэться:([+sign]и на обломках самовластья напишут «ла-ла-ла-ла-ла»[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 поставила пектися у МВ, трошки поапгрейдила, подивимось, що вийде [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 я пырям хвилююсь:) [+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 o! новий підпис))) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 нє, це не про мене) краще вже просто повмиватися) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 це мене так кума недавно обызвала:) [+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 поетична натура у куми) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 так, ы шо воно - ще не спеколсь? [+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 ой, МВ - таке непевне створыння... я якось кекс там 1год.40хв. пекла... пыд час грози... нычорта не пропеклось вопше... хоча рывно такий самий рецепт пропыкався за годину. выд напруги все залежить:([+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 авг 2014 я ще кориці сипанула, але мабуть малувато. медом пахне найбільш за все. МВ досить дивний девайс в плані випічки великі порції взагалі погано випікаються. Та же бабка, з кг сиру майже дві години печеться (( й не факт, що дійде до кондиції.Я так розумію, там тре щось легеньке, а ля бісквіт, або якщо важке, то невеличку порцію[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 ну, у мене запыканки, бысквыти, кекси зазвичай нормально виходять... правда, задовбуэ перевертать (я не люблю непропечену верхню скоринку)[+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 ???? тре перевертати??? оце я село, я теж не люблю непропечений верх сьогодні вранці спробували ковріжку, чоловік сказав, що замало цукру, а так до кави нічо так. трохи таки не допіклася, наступного разу зроблю тоншу й в духовці.[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 нэ, ну не те що треба... але я завжди перевертаю.дав, в духовцы точно пропечеться.[+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 щойно з"іла ще шматочок. смачніша, ніж вранці) наче дозріла, чи що... [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 да? приэмно. це мэъ бабусы рецепт. я пысля ъъ медовика з подивом дивилася на всы ыншы - прошарованы торти а ля "рижик"[+sign]зміюка в сиропі[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 авг 2014 спекла, нічого не вийшло в мене(( стояло більше години в духовці не запеклося, не хрустіло, була каша з персиків та горіхів в борошні та цукрі з маслом. в чому секрет?[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 авг 2014 странно вообще... Вот буквально вчера делала, вид не тортовый конечно в большой посудине, но у меня он приготовился за 20 минут вместо 30-40, как в рецептах, чуть не сгорель, блин:)Внизу слой печеных яблок с изюмом, вверху - хрустящая крошка из орешков, овсяных хлопьев.Думаю, собака порылась в температуре, на маленькой он будет уныло сидеть и доходить, именно в кашу, а так - все отлично получается. Вот еще вот такой рецепт естьhttp://chef-janette.livejournal.com/12101.htmlТемпературу давала выше ( у меня духовка как домна, греет безпредельно все выше и выше, ггг), приготовился за 20 минут.[+sign]___________________________________Фимка, ну что ж ты стоишь! Неси бланманже с киселём![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 авг 2014 дык написано ж 180 градусей. я послушно на них и поставила... буду пробовать выше температуру [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение