Болит спина, посоветуйте врача.

35 сообщений в этой теме

Опубликовано:

смотрите личку
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Подниму, тоже интересует... Но интересует в первую очередь диагностика. Потому как спина... точнее лопатка, болит, а причины неизвестны. Куча массажей проведено, таблеток съедено - только деньги на ветер. Хотелось бы сначала понять, что лечить.Заранее спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сделайте МРТ для начала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

МРТ чего делать? Головы и шеи? Грудной клетки? ...... Только одной лопатки? С контрастом или без?То что МРТ надо будет делать - сомнений нет. Но я не вижу смысла делать МРТ наобум.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вам врач точнее подскажет, я бы делала МРТ грудного отдела, но я не доктор.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

100 % я с МРТ начинала, затем со снимком к доктору
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ув. автор, реклама у нас платная, сообщение удаляю и предупреждаю Вас. [+sign]С уважением, администратор форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оскільки, у лікаря, про якого я писав використосується винятково індивідуальний підхід, відповідно для різних випадків за складністю випадків лікування різне, тому ціна визначається залежно від складності випадку на консультації.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Знаю. Лише я жодним рекламуванням не знаймаюсь. Винятково ділюсь досвідом та даю поради. На підставі чого видалете повідомлення? З таким підходом тут потрібно видалити 50% повідомлень. Оскільки, як людина з юридичною освітою, я заявляю, що в умовах цього форму відрізнити рекоментацію від реклами неможливо. Ваша помилка зайвий тому доказ.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Рекомендую лікаря по спинам. Можу порадити хорошого, а головне перевіреного лікаря! Лікар ортопед-травматолог вищої категорії. Має більше 20 років стажу. Проходив підвищення кваліфікації у Мюнхені, Варшаві, Празі та Москві. Діяльність ліцензована МОЗ. Вже не одна знайома у нього пролікувалась, з різними ступенями складності, зокрема з проблемами після вагітності. При гострих болях у хребті надає невідкладну допомогу на дому. Ціни дуже ліберальні, з огляду на те, які якісні послуги він надає. Якщо береться, то результат гарантований.Кого цікавлять контакти, кажіть, напишу. Я не пишу їх у цьому повідомленні, щоб модератори знову, помилково, не сприйняли мою рекомендацію, як рекламу.
0

Поделиться сообщением