Опубликовано: 16 авг 2009 Не підкажете - до якого лікаря звертатися, якщо є підозра на струс мозку?Невропатолог? Терапевт? Швидка - навряд...Хелп, підкажіть, будь ласка...Якщо знаєте, - з контактами...А то "дивлюся мультики" з вчорашнього ранку, як впала з коня на галопі((. Ех...Три роки їздила, і нічого, а тут на тобі....Думала, за день мине, - але біль пройшов, але враження, ніби голова - не моя і т.д., - залишилося(((Буду вдячна за будь-яку інформацію. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 срочно едьте в любой травмпункт 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 та уже, ще вчора сказали, знеболююче і т.д., по таким штукам вони не їздять(((. ну, принаймні вчора мені оператор так сказала...рвоти нема- ні, свідомість не втрачаєте - ні..температури високої нема - ні(. ну от і... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 идите в приеный покой ближайшей больницы там объясняете, что произошло и вас осмотрит терапевт и невропатолог, сделают снимок головы, и все станет ясно 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 та без шлема...якраз вчора(..зазвичай - з.. дуринда(((. дякую. почимчикуємо таки мабуть у травмопункт(. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 викликала дядю з травмопункту..чекаю всім дякую..піду, полежу).любителі верхової їзди - одягайте шлеми((.. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 травмпункт никчему, Вам нужно обратиться к невропатологу или+ или ехать в институт нейрохирургии. там "своим ходом" по скорой принимают. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 как дела у вас? что врач сказал? с 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 че Вы так, в таких пунктах замечательно и быстро делают снимки и ренгены всякие.. и врачи есть всякие, т.к. травмпункты в больницах находятся... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 я так потому,что муж в травмпункте работает+ и точно знаю, что травмы головы не к нему. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 Пока не попадете в травмпунк, посоветую... Не пейте воды - хотя бы максимум ограничьте!Попробуйте ограничить резкие движение и ходьбу.+ если голова болит - анальгин и успокаительное(валериана, корвалол) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 берегите себя, Маша, Вы нам очень нужны)))) выздоравливайте [+sign]"В жизни свое место знаю, и если оно не из последних, то лишь потому, что я никогда не становилась в ряд!" М. Цветаева[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 Новини з фронтів)) Дякую всім, хто відгукнувся!ПИшу швиденько, бо типу навіть не можна н телевізора мені, ні компа((Були у нас лікарі..Ніколи не втомлюся їм дивуватися)). Бригада з травмопункту налякала, вколола два уколи (в тому числі і 5 куб. Магнезії( ), і...викликали швидку. Порадили зі швидкою іхати у чергову неврологію, робити МРТ і інші обслідування... І тут приїхала швидка...Мені захотілося одразу одужати..Даю 90%, що вони були нетверезі...Це було шоу! Якби не свідки, подумала б, що у мене глюки((..Довго розповідати, але в ході нашого "спілкування" я врешті-решт підписала папір про відмову від госпіталізації і вирішила завтра своїм ходом поїхати зранку до невропатолога і на МРТ на Василенка...Чи ще куди...Бо там така складна схема з МРТ по швидкій..Тим більше з цими тверезими хлопцями(((Попередній діагноз - струс мозку вище середнього ступеня (прикольне формулювання))). Добре, що лікарняний мені зараз не потрібен (як раз завтра забираю трудову), а то вони...всі (!) сказали, що лікарняні не виписують...І взагалі сьогодні взнала стііільки нового..Вобщем, весь день провалялася, ттт, вертольоти поки не літають...Завтра - до невропатолога (до речі, може порадите? ))).Ще раз всім дякую!. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 Дякую) куди ж я дінусь...)))) де наша не пропадала! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 мд-а-а... выздоравливайте ! офф :комп и тв низзя , а работать мона - и смех и грех... . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 та ні, я як раз звільняюся(((, так що буде у мене час відлежатися 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 ой, я в другом контексте имела ввиду , сорри. что расстроила... . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 все добре? Ви мене не розстроїли)))) я вже теж зрозуміла, що Ви мали на увазі))))). 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 авг 2009 ТРАВМПУНКТ НЕ ПРИНИМАЕТ С ТРАВМАМИ ГОЛОВЫ!!! СКОРУЮ вызывайте, они отвезут в дежурную неврологию или нейрохирургию! Здоровья! () 1[+sign]Коли людина не знає, у яку гавань вона прямує, жодний вітер не буде дути в потрібному напрямку.(Сенека)Если очень захотеть, всегда можно найти повод улыбнуться :-)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение