Ревматоидный артрит

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Привет, форумчане! Хочу поделиться с вами своим опытом. Недавно столкнулась с ревматоидным артритом и встал вопрос как с этим бороться. Естественно, что самолечением я не занимаюсь и обратилась к врачу. Прописали https://paniapteka.ua/jenbrel-r-r-d-in-50mg-1ml-shpric-ruchka-4.html. Этот препарат может быть вам выписан как для монотерапия, так и в комплекте с метотрексатом, в моем случае это было лишь это лекарство. После того как я прошла курс лечения, то повторно сдала анализы и знаете, они пришли в норму. Я рекомендую данный препарат и что важно, он подходит как детям, так и взрослым, но перед тем как идти в аптеку, обязательно поговорите со своим врачом.

0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я Вам  скажу  может и  хороший препарат конечно , но  и цена очень замечательная . если у меня свекровь сейчас уже лежит и не встает , то  она и раньше , когда  работала  не могла себе позволить бы его купить  . К большому сожалению 

0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я Вам  скажу  может и  хороший препарат конечно , но  и цена очень замечательная . если у меня свекровь сейчас уже лежит и не встает , то  она и раньше , когда  работала  не могла себе позволить бы его купить  . К большому сожалению 

0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ви не задумувались чого зараз люди бояться ходити до лікарів? Перше: Половина лікарів просто не можуть допомогти, друга причина - це саме обслуговування в медичних установах, ставлення буває не найкраще, погодьтесь. Ще одна причина - витрати, звичайна консультація в лікаря обходиться втратою коштів, часу, нервів і тд. Хорошим рішенням є медичні онлайн-консультації. Звісно це не замінить повністю огляд у лікаря, але уявлення про стан вашого здоров'я точно дасть. Ви можете дати http://artroz24.com.ua/ і вже з його відповіді розуміти до кого саме і з чим вам звертатись. І чи є потреба звертатись взагалі. Адже нерідко буває таке що приходиш з якоюсь мізерною проблемкою яка і не потребує лікування, а тобі розписують бозна-що. А завдяки таким ресурсам ви вже маєте уявлення з чим у вас можуть бути проблеми і чого бути у вас не може.

0

Поделиться сообщением

Опубликовано: (изменено)

А ви не задумувались чого зараз люди бояться ходити до лікарів? Перше: Половина лікарів просто не можуть допомогти, друга причина - це саме обслуговування в медичних установах, ставлення буває не найкраще, погодьтесь. Ще одна причина - витрати, звичайна консультація в лікаря обходиться втратою коштів, часу, нервів і тд. Хорошим рішенням є медичні онлайн-консультації. Звісно це не замінить повністю огляд у лікаря, але уявлення про стан вашого здоров'я точно дасть. Ви можете дати запитання лікарю в режимі онлайн і вже з його відповіді розуміти до кого саме і з чим вам звертатись. І чи є потреба звертатись взагалі. Адже нерідко буває таке що приходиш з якоюсь мізерною проблемкою яка і не потребує лікування, а тобі розписують бозна-що. А завдяки таким ресурсам ви вже маєте уявлення з чим у вас можуть бути проблеми і чого бути у вас не може.

http://artroz24.com.ua/

Изменено пользователем Igor Mochernyak
0

Поделиться сообщением