Памперсу

50 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Дякую, красно! Я тут розповідь про себе кидаю у детску. Жду отзиви!Тількі не критікуйте сильно! Це моя тількі друга літєратурна робота!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чи можу я Вам якось доказать шо Ві помиляєтесь чі це бесполєзно?Скажу правду, мене ще ніколи ніхто з чоловіком не путав, Ви Свєточко, перша! Я чесно не маскируюсь - просто внєшность така! Шо зробиш! Не усем же красавицями буть! А шо можна пєрєйти на Ти?Твоїй родині теж привіт і найкращі побажання!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И я, и я! Я обычно днем в инет не хожу, ребенок против, но сегодня не могла противостоять любопытству, заходила читать реплики Памперса. Я когда впервые на них наткнулась, дело было ночью, так я так ржала, простите за натурализм, что чуть своих мужиков и больших и маленьких, не перебудила.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А, чого це про мене всі говорять як будто би я постронє ліцо. Давайте нормально спілкуватись, а то вроді я прикольний ізгой якийся. Обідно, до сльоз.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Светлана, я Вас поддерживаю... По манере письма, Памперс, ну точно мужик. Модет, действительно Даниленко готовит себе новое шоу?, тут наших реакций на его слова на целый концерт хватит.А вообще, теперь придется все даже нормальные советы по очень серьезным вопросам из-за памперсов перепроверять :((.Хотя, если он и женщина, то очень мне мою бабушку напоминает, годиков под 60, у них, как правило, такой стиль жизни, хотя их околение, как раз за более чистый язык, а не понятный суржик, слишком много диалектов для нормального языка у Памперса.В общем, не обращайте внимание на его выпады, продет... может быть... А то форум, действительно прекрасный, вот кто-то и решил нас разводить на сдержанность и терпимость к советам, слишком доверчивые мы тут стали :)).Ada и Львенок.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поделитесь опытом У нас детки почти одного возраста, моему шкоднику 11мес исполнилось на днях. Расскажите пожалуйста, как Вы с ним время проводите. Как он реагирует на запреты и отказы, и как Вы реагируете на его вопли и нытье? У меня это сейчас больная тема, плюс еще Сашка меня ни на шаг не отпускает от себя. Раньше хоть могла ванну принять в одиночестве и погулять выйти в магазин на часик вечером, а как ходить начал, так все, лафа кончилась - везде за мной хвостом ходит, на руки лезет или в ту же ванну. Уже 3 мес разлучаюсь с ребенком только на сон, так и спим мы вместе. А во сне он меня тоже стережет, только мы с мужем про любовь вспомним, Сашка сисю требует, и нет чтоб сосать, просто обхватит, присосется и не отпускает. Не хочет видно сестренку! -) Может чего посоветуете?Таня, Сашина Мама (03/05/01)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, от Адочко, оп"ять Ві зі своїмі підозрами Ви нє слєдоватєлеєм, часом працюєте? От і ночами не спите, повторюю - Я БАБА і у мене двоє діточок! Хоть повєрьте, хоть провєрьте! І чого це Вам мій язик не сподобався, тіки шо висунула - нормальній язик, трішечки з нальотом! Треба водичкі попить.Лягайте вже! Привіт бабусі!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поділюся, тільки вже завтра! ОК?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, і ще, це ж треба! Одна каже - мужик, друга - баба 60-ти років - усе, мене достали! Пойду моркву купуплю і маску з яйцем для ліца буду робить! А то совсєм розслабилась, вже внеєшностю людей путаю. Кстаті, дєвочки, якщо замєсто рум"нів, помаду по щоках ростерти - це не врєдно? Бо дешевше точно! І чесно Вам кажу, шо випади я теж не роблю, я по другому зарядку дєлаю!І ще Адочко, Андрюшка не Даніленко, а Данилько!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

памперс, это уже точно в "Красоту" :)) Там и про помаду и про румяна тебе точно расскажут :)Пока-пока!Эля
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Елєчко, актівізуй мене, будь ласка! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

От шо я хочу сказать: Совєти іншім давать, це легко, а от до себе примінять, то вже інше!Первісток мій, дуже гарненькій був, першу неділю тількі повопів трохи, а потім еслі – не спить, так лежить спокійно, іграшкі розглядає. Але тоді все по іншому було: Кормлєніє по часам, строго 6 разів, і т.п. Але дитина все сприйняла, як належне і вже через декілька тижнів усю ніч спала безпробудним сном. Але від ціцьки одвернувся десь в 8 місяців, і шо я не робила, все марно. Коли другу дитину чекала, то й гадкі не мала, що діти бувають не такі як первісток! Наівна баба!І от народилася моя красуня, с першої хвилинкі, як її принесли (7 годин) верещала як різана, молозива не було, вона пусту ціцьку тягала цілий день, як заберу – ну прямо Малінін! На другий день молоко прийшло, але нічого не змінилися, відно с рождєнія в пєвіци готувалась. Тількі десь к 6 місяцям ми зрозуміли, що це не надовго, а назавжди.І що нам байдуже, бо вона все рівно сама гарна і кохана, кращої нам не треба. Зараз малеча й досі без мене не може, обхватить ногі і верещить щоб не уходила.Так шо, дорогенька, Сашина Мама, подєлітися у цьому випадку опитом, не дуже й получиться, єдине що зараз вже в мене виходе, щоб хоча на вулицю спокійно одягтись, так про це і розповім.З народження для малечі власне ліжко – це як питкі Гестапо!Але вже декілька місяців я практикую таке: повиймаю все з кроваті, крім матраса і накидаю повну кровать іграшок. Туди її посажу і починаємо гратися: вона викидає іграшки, я закидаю. Після 2 місяців таких вправ, я вже можу іі на хв. 15 саму в кроваті оставити. А коли малий вдома, то вони таким же макаром у надувний м’яч грають.І ще – ніколи б не подумала, шо моя малеча, буде як наркоман, залежна від памперсу (больна тема). Горщик – не проходе поки ніяк. Одна надєжда на літо.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тодi щиренько дякую :) А вы тоже диатезом маялись, или так, понаслышке? Заповедь Гиппократа знаешь? ;)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На ізусть не помню, конешно, но чула! А то шо совєтувала, так у мене невістка дитю давала і я інструкцію читала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Горшок, ХА! -) Были сегодня в ДМ, покупали игрушки, присмотрела я там заодно горшок симпатичный, давай, говорю, купим, чтоб был...Так муж что ответил, не поверите -) Нет, говорит, не купим, потому как дети очень любят подолгу на горшках сидеть, а это вредно! Где он таких детей видел?! И не купил ведь...видно до школы будем памперсы юзать.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нє в тему розкажу анєгдот про сина Якось пів року тому, уночі чуємо з чоловіком (ще не спали) дуже странний звук у дитячій. Вроді щось хлюпотить. Ми туди! А там ...! Наш семи-річний отприсок стоїть і пісяє на ковьор. Потім ліг спати далі. Вранці питаю - шо це було. А він: "Мені снилося, шо я на полі, от і пописяв".От так то.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ух ты........ может вживую и не путали, но девченок по логике не проведешь.Они на чистую воду кого хочешь выведут."В конкурсе на женскую логику победил..... генератор случайных чисел".Привет всем :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет! Не Данилько, а Данилко!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Значить, це точно не я! ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Еще один прокол! Люди, которые разговаривают по-украински так, как ты, в основном используют в речи форму "ты". И для них она совсем не обидная. Я к тому веду , что у людей, которые такой речью разговаривают, все проще и меньше церемоний. Так что вживайся в образ, но если конечно ты настаиваешь на форме "Вы", то с удовольствием буду ее употреблять. Только дай(те) знать. Ладно?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Свєточко, а ти тількі мої проколи рахуєшь? Чи за усіма стежишь?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, только твои. Только твои, ведь ты тут один прикалывашься. Но больше не буду. Честное слово.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, я так понімаю, шо наконєц-то тєма МЄНЯ ісчєрпана!!! Яке счастя!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Памперс! А я сразу поняла, что это не мужик никакой. А веселости у нас на сайте, действительно маловато. К чему так реагировать, а?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відно тяжке дитинство було! ..
0

Поделиться сообщением