Посоветуйте

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Посоветуйте У меня есть соседка, девочке всего 22, а анамнез.... Гнойный аднексит, воспаления и непроходимость труб, 2 лапары. Очень хочет ребенка, что делать не знает. Какую клинику ей посоветовать? Может, Брак и Семья? Расскажите поподробнее, плз. Цены, контакты? Я все распечатаю и ей отнесу. Она такая славная, так ей помочь хочется....[+sign]Аленка и Анастасия Алексеевна (04.09.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Шлюб і Сімя Там за обстеження -300 грн, 150грн-за чоловіка(всього 450 грн).Аналізи-це все окрема стаття в Ділі.Це ціни тьохрічної давності.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

При непроходимости труб "Брак и семья" ей не поможет, т.к. выходом из сложившейся ситуации остается, к сожалению, только ЭКО. Советую обратиться в Дахно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Девочки, врачи утверждают, что она здорова. Нужен более профессиональный подход просто.Дайте, плз, координаты Шлюба и доктора хорошего. Очень прошу[+sign]Аленка и Анастасия Алексеевна (04.09.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Наталка, ну проходимість труб у мене провіряли також, знаю точно, шо перший раз зробили ужасно знімки, по яким у мене повна непрохідність.Тому я до цього відношусь скептично, все залежно де, яким методом їй провіряли ту непрохідність.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

якщо вона хоче зробити обстеження-то в Шлюбі краще звернутися до Бистрова(він правда трохи важка людина).У них помінялися АТС, тому номер тел. зараз не скажу.Але у них обстеження займе трохи часу, більше року.В Дахно обстеження робити ніхто не буде глобального, там запропонують здати аналізи і пробувати у свому циклі вагітніти під їх контролем, але якщо труби дійсно не прохідіні-то тільки ЕКО.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Але ж аж дві лапари!!!! Невже може бути неправильний діагноз???? Я думаю, якщо вона прийде з цими аналізами до Бистрова, то не довго він її промучить, а зразу скаже висновки якісь.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це точно. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вот я Ж И ПЫТАЮСЬ ДОБИТЬСЯ ТЕЛЕФОНА КЛИНИКИ! дАЙТЕ, ПЛЗ, ХТО-НИТЬ[+sign]Аленка и Анастасия Алексеевна (04.09.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тел.4973367 .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сейчас столько же :) (-) .
0

Поделиться сообщением