Где делать лапароскопию. Куда обратиться? Диагноз киста

21 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Где делать лапароскопию. Куда обратиться? Диагноз киста Добрый день.Подскажите пожалуйста по поводу того, где делать лапароскопию.Диагноз киста. Не рожала. Какие могут быть последствия и почему рекомендуют беременеть.Какие то подготовительные процедуры нужны. Например медикаментозные профилактические курсы? Бетадин. Или толкьо после лапарсокопии надо пить против молочницы препараты?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А кіста яка? Я робила лапароскопію на Красном Хуторе, мені все сподобалося і умови і хірург.У мене припалювали ендометріоз і кісту ендометриоїдну вирізали.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не знаю яка то кіста. Але точно не фізіологічна Мала консультації у 3 лікарів. узі в декількох незалежних клініках та центрах.Різняться діагнози. Але все навколо кісти. Всже і кістома ставили. Навіть Полікістоз. Дивно, але не знаю що робити... Але 2 з трьох радять прооперуватися.Скільки читала, але не знаю якого характера та кіста.Будь ласка, скажіть що робити. Не операції боюсь, а того що не знаю що робити. Не знаю варіантів лікування, не знаю наслідків лапарсокопії.Лікар приємна, але відповіді не отримую. Каже приходь через 2 місяці- будемо вірішувати.Скоро ці 2 місяці проходять. І мені вже треба знати що це атке і які питання задати лікарю. Я хочу з нею поспілкуватися, але не знаю які питання варто задати і які є результати лапари після кісти
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а як туди взяти направлення? як туди взяти направленняце платно?як довго треба там знаходитися.Чи є якісь побічні реакції організму- кровотеча, або ще щось.коли можна повертатися на роботу?Я дуже цікавить, чому не радять робити лапару тим хто ще народжував дітину?чи правда що варто вагітніти протягом 6 місяців післі лапари. Як це пояснюється?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я робила лапару в жовтні 2002 Наслідків і побічних дій нема ніяких.Все чудово перенесла.В лікарні лежала 4 дні.Лапара на народження дитини не впилває(її роблять всі).Операція платна 200у.е.Це ціна за проживання, харчування, та саму операцію.мій хірург Боломол анатолій Григорович, ти можеш просто записатися до нього на консультацію а він уже скаже тобі все що треба.тел 564-02-79, 2320734Це може в хірургічний відділ, то ти просто спитай як можна записатися на консультацію до лікаря.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

таке питання ще... До речи, дуже дякую за відповідь тобі!У мене ще питання.1. Не хочу ображати лікарів, але якщо це комерціна операція, то чи не поступаються вони принципам, і оперують всіх "бажаючих"... Можливо що вони порекомендують лікування. Я не думаю що таке скрізь, але всяке буває...2. Якщо це кіста, то при лапароскопіх беруть зразки видаленої кісти на аналіз?Ведеться відеозапис операції?3. Аналізи треба робити до того як проходити лапароскопію (наприклад у своїй ЖК) чи тільки у них?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Аналізи можеш робити де хочеш головне щоб були свіжі.Відеозапис ведеться(я маю касету)Вони потім в палаті разом з пацієнтом проглядають і все розказують( в палатах є ТВ та відео).Гистологію(здається так називається) роблять після кожної операції, тому не переживай аналіз своєї кісти будеш мати.А лікування........я сама знала що мені тільки лапара потрібна бо моя кіста не лікувалася.До речі лапару спочатку роблять діагностичну а потім якщо потрібно вона переходить в лікувальну.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за відповіді. А після лапари призначають щось? гормони або антибіотики? тільки за спеціальним призначенням чи заганальне для всіх ?Оля, якщо знаешь т оскажи чому кажуть що треба вагітніти в перші 4-6 місяці після лапари?Хіба щось стає, після чого неможна вагітніти якщо пізніше? наприклад рік...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

призначають післяопераційне лікування кожному окремо та індивідуально(все залежить від діагноза).Про те що треба вагітніти після лапари на протязі 6 місяців-то це мова йде про спайки(якщо їх розділяли на лапарі), бо вони всеодно через певний період часу утворюються, про ендометріоз, бо він також може повернутися.Тому це все індивідуально.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А кто что -нибудь может сказать о Городском центре гинекологической эндокринологии с лапараскопической хирургией на ул.Шелковичной?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я нічого не знаю, я там не була. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Шкода. Справа в тому, що у мене проблема комплексна: параваріальна кіста+спаєчний процес(?)+проблеми з овуляцією. Хотілось би знайти такого лікаря, у якого можна вирішити всі питання (або хоча б лікуватись під його безпосереднім наглядом в стінах одного медзакладу). Поки що зупинилась на центрі матері та дитини на Запорожця, але мені не подобається, що там якось все напівлегально, до того ж знов на діагностику посилають в різні місця і карточку не заводять. Передбачаю, що призначення будуть робить усно, а потім запитувать, який невіглас мені це призначав, і де була моя голова, коли я це приймала. Були в мене і такі випадки. Вже подумую, чи не зайнятись самолікуванням. Які аналізи і в якій послідовності здати я вже знаю, зробити УЗІ-моніторинг, діагностично-лікувальну лапару, знайти толкового ендокринолога, щоб призначив стимуляцію і буде хоч якийсь результат (чи його відсутність) все ж краще ніж бігати по клініках і слухати про те яка я стара, скільки в мене хронічних захворювань, і де я була 15 років тому. А 15 років тому мені сказали - вийдеш заміж- все наладиться. Можна подумати, що штамп в паспорті допоміг комусь завагітніти. Оля, вибач, що знов довелось читати моє ниття. Все вже так "дістало"!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я тебе розумію Я сама так бігала 4 роки, поки не попала до Бистрова.У нього в мене все швидко вирішилося для мене особисто:мета, завдання та шляхи вирішення.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ти спочатку зробила лапару, а потім пішла до Бистрова, чи це він зор"єнтував тебе на Красний Хутір?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, він мене на Красний Хутір послав. Просто попередня лікарка все мене таблетками пічкала, потім написла мені якісь таблетки приймати і сказала, якщо не допоможуть-будемо різати.Я кажу може лапару?А та мені каже -ні різати.Я подивилася скільки ті таблетки коштують-700 баксів на курс.І я вчасно від тої лікарки втікла.І випадково попала до Бистрова.А лікарка була з інституту ендокрінології на пл.Шевченко, її ше часто по ТВ. показують.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Він широкого профілю фахівець, чи у нього певна спеціалізація?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

про лапороскопию... Что я могу рассказать...1. Когда мне в ЖК поставили диагноз киста левого яичника, направили в соседнюю больницу (роддом) на операцию (это роддом на м. Минской). Я подошла к какой-то главной врачихе, мы поговорили о моей проблеме. На мой вопрос, сохранится ли яичник , она ответила потрясно."Мы сделаем операцию!!! (это полноценный разрез), удалим кисту, и постараемся оставить яичник" Стоимость операции она мне сказала 1500 грв. Я поблагодарила ее и сказала, что подумаю. Туда я не вернулась бы под страхом расстрела.Через пару дней пошла в ЖК, где мне моя же врач (после выслушанной истории) посоветовала обратиться на Красный хутор.2. Обратилась я туда, направление особо не играет роли, меня осмотрел дежурный врач, и выписал кучу анализов (я их проходила 2 недели в своей поликлинике) и направление на внутрее узи (датчик во влагалище).3, Пришла с головыми результатами, мне назначили день операции, оплатила 800 грв.4, В нужный день сдалась)), а на следующий сделали лапороскопию. Мой врач-Волошин, лапушка, умница, профессионал.5. Очнулась от наркоза через пару часов, отношение персонала на высочайшем уровне, все помогали, убирали, меняли, подводили умываться.В каждой палате есть отдельный туалет, раковина и душ.6, Киста у меня была внутри яичника, потому им пришлось удалить прохую внутренность, а то, что осталось они как-то прижигали, чтобы склеить. Ну это я так поняла. Более того, сказали, что яицники у меня были в плотной оболочке, они ее почистили.7, Большинство девочек выписывалось на 4-5 сутки, а я задержалась на 14 дней, т.к. в самый неподходящий момент (зима) я вышла на перекур и простыла. Было воспаление, меня усиленно кололи антибиотиками. Вообщем, пока я лежала, в моей палате сменилось 3 девченки)).8, При выписке с меня не взяли ни копейки доплаты за такое кол-во дней проживания и питания)) Врача я отблагодарила стандартным набором (коньяк, лимоны, конфеты, с/к колбаска..).9, Сказано мне было забеременеть через 6 мес (это их гарантия). У меня прошло после операции 4 года, я сейчас беременна-25 недель малышу.Вам хочу посоветовать не бояться, настроиться положительно, врачи на Красном хуторе (центр репродукции человека) сделают все максимально хорошо, если вы не доверяете, то перед операцией дайте им видеокассету, они запишут ход операции, тогда вы будете знать, что вам точно делали, и при желании показать кому надо.Будьте здоровы. Надеюсь, немного вам помогла.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

иди на Красный хутор к Волошину он очень классно оперирует.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кто делал лапароскопию на Красном Хуторе кто делал лапароскопию,скажите, пожалуйста, координатыбольницы на Красном Хуторе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Харківське шосе, 121 ТЕЛ. 564-02-79
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я у него оперировалась! Довольна очень!!! Сейчас опять проблемы - наверное, прийдется повторить путь.Удачи![+sign]Мама Саша, Сонечка 1.03.01 и Ванюша 7.02.03.[-sign]
0

Поделиться сообщением