Мдяяяяяяяяяя, як час летить...................

16 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Мдяяяяяяяяяя, як час летить................... Сьогодні рівно рік як мені робили лапару.......................А здається шо то було зовсім недавно..........................
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, скажи, а у тебя эндометриоз где был? А то мне будут удалять эндометриозный узелок на матке, так мне сказали, что это слишком сложная операция, чтобы делать лапароскопию.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене був ендометріоз в брюшній полості та кіста ендометріоїдна лівого яїчника.А тобі так сказав хірург, який проводить лапароскопічні операції, чи просто лікар?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мой врач. Она же будет оперировать. Времени уже в обрез, диферелин уже укололи. Но я все в сомнениях
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ух, нифига себе................ Уже год...........
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чому диферелін зараз колиш? Я на лапарі припалила всі очаги ендометріозу, а вже потім пройшла лікування дифереліном.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага, згадала як перший раз мені операцію відмінили, перенесли на наступний тиждень.А ти мене на Лікарі засікла, і кричала чого я тут шастаю, а не в лікарні лежу.Ха-ха.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мне назначили сначала укол диферелина, потом через две недели операция, а потом будут решать, колоть еще раз диферелин, или сразу пить данол. Но насколько я поняла, мне очаг будут не припаливать, а разрезать у удалять, потому что он у меня размером почти с яичник (диаметр 2,4 см)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я тоді нічого не можу сказати,лікарям видніше шо робити.А де ти будеш лапару робити?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я же говорю, это будет не лапара, а меня "резать" будут Сказали, будет "косметический" шов. В 4-м роддоме
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

головне прослідкуй щоб класний наркоз тобі дали.Щоб коли проснешся, почувала себе добре.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

головне прослідкуй щоб класний наркоз тобі дали.Щоб коли проснешся, почувала себе добре.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо за совет. А лапару под общим наркозом делают? ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Точно, вспомнила. Конечно, мы все за нее кулачки держим, а она в Беседке тусуется !!!!!!! Шо за народ..................
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мене відключали повністю, а мою сусідку по палаті ні.Їй відключали тільки нижню частину, бо їй не можна наркоз такий щоб повністю відключати.Тому як кому робили операцію.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ги-ги, мені так соромно тоді стало............. .
0

Поделиться сообщением