Шо це може бути?

16 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Шо це може бути? Розкажу по порядку.Як у мене була кіста ендометриоїдна яїчника, я часто чула поколювання з тої сторони в області яїчника. Після того, як удалили ту кісту на лапарі, у мене пів року не було місячних, я нічого не відчувала.Тут знову цикл встановився, і я знову чую поколювання з тої сторони де була кіста.Бистров дивився, сказав що яїчник в нормальному стані.Болить не так як при овуляції, але поколює в другій половині циклу.Я вже почала переживати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чому ти думаєш, що це не як при овуляції? Може після лапари щось змінилось?Може так і потрібно? :))) для О. Найкращого!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так а чому тоді уже третій місяць колить тільки з одної лівої сторони, а правий яїчник-взагалі ніяких відчутів?І колить то десь з 14 дня і до кінця циклу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня колет с дня 18-19 (овуляция) на протяжении недели. Как то было именно в это время на УЗИ, вот и выяснилось, что это овуляцию у меня болезненная такая. Может и тебя то же самое? Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чому б і не з одного?В мене також частіше болить в правому (там де кісточка була) і овуляція в правому на УЗІ показалась.А Гаркуша навіть спитав, чи не стимулювали мене...:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Шось і не знаю тепер......... Ше більше тепер чекаю, коли на УЗІ вже можна сходити, щоб подивитися, що там.А тут ще Natalka каже що Гаркуша переїжджає на Нивки.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня тоже бывают такие ощущения, Быстров тоже смотрел, Узист смотрел-все норма, я думаю что это спайки. Сходи на УЗИ, а может это у тебя после блокады "яйца" как бешенные созревают)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я если в середине цикла живот болит, то это что значит? овуляция идет????
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага, у мене принаймі так. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это называется овуляторные боли, а еще есть овуляторные кровотечения.(-) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оль, какк ты? На ЭКО уже созрела Ты ж , если правильно помню, в июне собиралась?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Только приехала, собираюсь идти .....лучше при встречи поговорить:-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, как твои дела? Есть новости?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В понеділок піду до Бистрова, якраз у мене новий цикл почався, думаю уже все має бути добре.Будемо починати глибоке обстеження після дії дифереліну.А в тебе шо нового?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пока ничего нового топчемся на месте со своими антителами. Пытаюсь искать в Харькове более путные лаборатории, с более разнообразными анализами. Если ничего не найду - буду мучить расспросами киевлянок ;)Ну что, как прошел понедельник? Болею за тебя. Пусть в этот цикл получится запланированное.Удачи!
0

Поделиться сообщением