2Zhuki

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

2Zhuki Ми в регістратурі не пишемо запитання.Про ендометріоз.Його ти так сама можеш не замітити.Мені підтвердили на УЗІ та на лапарі.УЗІ підтвердило по кісті ендометриоїдній.Є ще такий признак, як мазня чорна на початку місячних і в кінці місячних.Тобі краще піти на УЗІ, якщо ти не плануєш завагітніти, то можеш профілактичне лікування зробити, але для вагітності-ендометріоз це погана штука.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Извини, что влезла, но я не могу новую тему начинать из-за браузера своего :(.Оля, а могло быть такое, что я забеременела с эндометриозом? И не проходит ли он после родов?И еще по поводу профилактики - это не гормоны?Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Завагітніти можна але все залежить від степені ендометріоза.Після родів може і не пройти, це все індивідуально.А по поводу профілактичного лікування.......то тільки гормони, наприклад Дюфастон.Ендометріоз інакше не лікується........хіба що тільки ще лапара вихід. Що таке ендометріоз, тут уже раніше багато про це говорили, простими словами, це така штука, дуже схожа на ендометрій в матці, і він так само зменшується-збільшується в залежності від фази циклу.Тільки він ще має здатність розповсюджуватися і жити на інших органах, де він не має бути зовсім.А при прийомі спеціальних гормональних препаратів, коли яїчники тормозять, тоді ендометріоз починає розвиватися в другу сторону.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо большое, пойду на УЗИ чтоб меня или успокоили, или в депрессию вогнали :(Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тут нема від чого в депресію впадати .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня от одного слова "гормоны" волосы дыбом встают, наверное, от необразованности :(Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та нема від чого лякатися, протизаплідні таблетки теж є гормональні, але багато їх хто пє і ще не вмер.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вес? Я только-только свои "беременные" кг сбросила, аж 23 кг, а теперь опять могу набрать :)))) Ой, я наверное, такие глупости говорю...Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якщо правильно приймати їх і при цьому ще правильно харчуватися, то я думаю що вони не є такі страшні.А шо краще ходити хворою?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, нет, не лучше А в какой день цикла лучше всего идти? Где-то посередине?Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На УЗі треба йти краще в другій половині циклу. А взагалі, хай краще тобі скаже твоя лікарка, яка бачила твої якісь аналізи.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо, поняла. А анализы на этот предмет я никогда не сдавала :). У меян "страусиная политика", чуть что - голову в песок и не думать (это только в отношении здоровья)Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я наоборот, мій чоловік каже, що якби я могла то пів аптеки купила б.Мені там завжди щось треба.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня муж такой :))) у него если кашель, то это - туберкулез, а если насморк - то гайморит, а вот если температура подянлась - то все, умирает и завещание пишет :)))).Ну а если серьезно, спасибо тебе, очень хорошо пояснила. Все-таки пойду я на узи, а то еще в какую-то такую гадость перерастет.Галя и Юля (13.11.2001)
0

Поделиться сообщением