Опубликовано: 17 апр 2003 Кажуть Бистров у відпуск йде з понеділка.Хто ще не встиг всі питання вирішити з ним, то поспішайте. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 апр 2003 Привіт Ольчик! А ти до кого перевелась на час відпустки? . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 апр 2003 Та ще не знаю, я сьогодні йду до нього.Але минулого року замість нього була Анна Миколаївна, здається. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 апр 2003 І я сьогодні в 17.40 :))) А ти коли? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 апр 2003 А-а, так от хто всі місця класні зайняв!!!!!!Я йду на 18.40.Буду сидіти до побєдного.Сказали шо багато людей до нього на сьогодні.То я може приїду трохи скоріше, може де в чергу втиснуся, щоб не сидіти до восьмої вечора.А ти чим будеш їхати додому?Бо ми на машині.Якщо захочеш чекати так довго мене, то підвеземо. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 апр 2003 Дякую :) Я також на машинці. Там може й зустрінемось. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение