Про місячні!!!!

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Про місячні!!!! У мене сьогодні 8 день і трошки мажеться коричневим.Це що - ненормально...?Бистров сказав, що такі місячні при гормональних відхиленях :(((((Це я ходила так на пертубацію і не пройшла.Невже це ненормально.Восени здавала кров на гормони (правда за один день) і там все було гаразд. А тут такі висновки на таких симптомах. :((((((Як у кого проходять місячні?Моя знайома, яка вже має манюню, має такі ж місячні.Света
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене теж так було до операції.Але у мене так було при ендометріозі.Зараз ще не знаю як в мене, нема ще ж чим порівнювати після дифереліну.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене таке дуже часто буває і не тільки наприкінці, а й на початку місячних. Та на мені рівнятися не раджу, адже маю гормональні порушення, які виявлялися також і в значній нерегулярності циклу. Раджу покищо не турбуватися так сильно. Можливо це поодинокий випадок.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оль, не лякай мене! :) До цих пір нічого такого не знаходили!Я ще подруг попитаю, які вже родили і не мають гінекологічних проблем. В мене місячні завжди проходять: 2-3 дні сильні, а потім днів 4-5 мажеться. Хіба це ненормально?Оль, а якісь відчуття є при єндомітріозі?З найкращими, Света.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В этом месяце у меня посто ужас...:-( сильное кровотечение, с чего бы это?!!Обычно, у меня 5 дней и слабые, но сильны боли в первый день, а в этом месяце болей нет, но ОЧЕНЬ сильные. Что делать даже не знаю????:-(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так як у тебе проходять то у мене теж так було, але це не є признаком ендометріозу.Все залежить як починаються і як потім мажуться.У мене місячні починалися з темно-коричневого мазання і закінчувалися таким самим мазанням. А в основному проходили як звичайні місячні.Ну а про свій ендометріоз я взнала тільки після того як визначили яка у мене кіста, а вона виявилася ендометриоїдною.То тут без коментаріїв.Тому не дуже сильно починай шукати в собі признаки ендометріозу, хоча це коварна штука.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ты не нагружалась сильно физически? У меня так бывает. Если нет физ. нагрузки - ломит поясницу и немного ноет живот, из 5-ти дней два посерединке сильнее, а в остальные - мажет. А если в первый день, когда еще выделения очень слабые, немного (только бережно) размяться и растянуться - никаких болей вообще и сильные получаются два первые дня, а на 4-й день все может и закончиться.Может, ты зря волнуешься?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А коли береться зіскоп ендометрію (ПІФ наче) для аналізу на хламідіі, то не може запалення статися ? Бистров так боляче взяв цей аналіз, що декілька днів боліло...:( Може після цього щось порушилось в ендометрії?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Эндометрий выстилает полость матки, а Быстров не от туда брал анализы, а из цервикального канала. На эндометрий это не влияет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

но так уже второй месяц и естественно, я волнуюсь:-(((Было такое... что в этот раз я поднималя тяжести (новую мебель купили и надо былот мужу немного помочь).Но "лило" со второго дня просто ужасно, и длилось 8 дней, что не типично для меня:-(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не пугаю, но при аденоминозе или полипах, как правило, сильное кровотечение во воремя месячных. Сходи на УЗИ сразу после месячных, его тогда лучше видно. Надеюсь что у тебя все хорошо:)))))
0

Поделиться сообщением