29 марта - на Ваши вопросы ответит врач акушер-гинеколог Жабченко Ирина Анатольевна

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

29 марта - на Ваши вопросы ответит врач акушер-гинеколог Жабченко Ирина Анатольевна Вы имеете возможность задать интересующий Вас вопрос и получить на него подробный и объективный ответ от врача-консультанта, медицинского портала "Likar.Info", в передаче "Вы практически здоровы". Это еженедельная передача на популярном украинском телеканале "СТБ". Начало передачи в 10:00, каждую субботу. 29 марта, на Ваши вопросы ответит врач акушер-гинеколог Жабченко Ирина Анатольевна - старший научный сотрудник института педиатрии, акушерства и гинекологии АМН Украины.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я питання задавала і проспала в суботу, а де тепер можна почути чи прочитати відповіді?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а сегодня утром был повтор С уважением, администратор форума!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мда, знову невдача.Я на роботі-а не дома сиджу телевізор дивлюся.Ну якось тоді іншим разом, але нехай іншого разу уже не буде.Надоїло лікуватися.Втомилася.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И что теперь? Вообще лечится не будешь или решила отдохнуть?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ольчик, я бачила передачу, і твоє питання було останнє. (Я кінець тільки побачила)Відповідь лікарки була така:-Після трьох уколів Дифереліну можна уже вагітніти на 58-й день.:0)))Так що - ВПЕРЕД, до бою!!!! (я так думаю:))З найкращими, Света.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ти мене не зрозуміла.Я мала на увазі що коли буде друга передача і можна буде задати запитання, то я до того часу перестану лікуватися бо запланувала в скорому майбутньому завагітніти.Бистров казав що цей цикл та наступний наблюдаємося, а потім плануємо вагітніти.Тому я не збираюся більше лікуватися, а збираюся вагітніти.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ольчик, я бачила передачу, і твоє питання було останнє. (Я кінець тільки побачила)Відповідь лікарки була така:-Після трьох уколів Дифереліну можна уже вагітніти на 58-й день.:0)))Так що - ВПЕРЕД, до бою!!!! (я так думаю:))З найкращими, Света.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так 58 день це після останнього укола відлік чи після встановлення місячних?А про лапару і диферелін ще щось казала?Хочеться просто ще послухати думку інших лікарів, а не тільки свого хірурга і Бистрова.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Наче, післяі уколу :( За місячні наче нічого не казала. :(З найкращими, Света. Ж:0)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А може й після встановлення циклу.... А що Бистров каже?Ще якесь лікування призначає?З найкращими, Света.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, проснулася..... Ні, я обстежуюся поглиблено.Овуляція, гормони, працездатність труб.А потім вперед.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:() Оля, я взагалі не спала....:)З найкращими, Света
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та я образно говорю, сміюся Ти ж якось пишеш не в тому топіку свою репліку.
0

Поделиться сообщением