Опубликовано: 11 мар 2003 А чудо буває! Дівчата, тут на вихідних взнала новину про свою далеку родичку.Короче дітей у них не було, колись давно був викидиш і на тому все закінчилось.Вони і лікуватися давно перестали, а тут вона зараз вагітна на 7 мому місяці, і самі завагітніли без ЕКО.Вони навіть не зразу зрозуміли що сталося, їй зараз 40 років.Тому чудо буває. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 мар 2003 Яка прекрасна новина!!! Хай Бог їм дарує здоровеньку дитинку та легкі пологи. А як твої діла, які новини? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 мар 2003 Я все місячні чекаю А ти десь пропала, нічого не пишеш.Фотографії з зустрічі вже зробила?До речі, в четвер по "Київ" показували наш "Шлюб та Сімю", Бистров там розказував, а потім показали клініку де мені лапару робили, операційну....Так я навіть сіла і касету всю з лапари перший ораз продивилася. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 мар 2003 Оль, і що Бистров цікавого розповів? Я завтра до нього іду.Якщо щось новеньке-цікавеньке буде, розповім.За твою родичку дуже рада.Я також чула багато таких прикладів. :0)Будем вірити! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 мар 2003 Він розказував про наші проблеми Які є методи їх вирішення.Короче інформація для тих хто в пошуках до кого звернутися.А за родичку я теж рада. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 мар 2003 Особливих новин немає, тому й не пишу. Фотки ще не зробила, бо треба доклацати плівку. Погода була невесела, тому й не хотілося переводити кадри. Сподіваюсь, що у найблищий час дознімаю, та надрукую наші фотографії. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 12 мар 2003 Ну,надо же:-))) Какая чудесная новость.Я твердо убеждена,что чудеса все же бывают,главное ,нужно в это верить:-))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение