Опубликовано: 26 фев 2003 Быстров Леонид Александрович кто-то может о нем что-то сказать? как он как специалист? Он заведующий консультацией Брак и семья на медгородке. Мне его посоветовали для лечения гарднереллеза. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 фев 2003 Я у нього наблюдаюся Спеціаліст він супер по питанням безпліддя, але дуже специфічна людина.До нього треба звикнути і сприймати його таким який він є. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 фев 2003 Оль, я сьогодні до Бистрова! Вже один раз зустрічалась, десь 5 хв., СЕРЙОЗНИЙ чоловік!Мій чоловік сьогодні здавав аналізи у Скрипничека, йому він сподобався, ще лікар сказав йому зробити УЗІ.Дякую за твої рекомендації.Оль, а якщо бакпосів здати в іншій клініці, то в Шлюбі не потрібно буде перездавати? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 фев 2003 Ну я здавала в нашій поліклініці на Харьковському перший раз для першого прийому, а потім другий раз після гонопровокації 3 рази, то Бистров нормально все прийняв, я у них потім не перездавала.Але Свєта це було рік назад, може у них правила помінялися.Рада що твому чоловіку лікар сподобався, це головне-мати довіру до лікаря. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение