Опубликовано: 20 фев 2003 Гарднереллез Вчера получила ПЦР анализы - нашли гарднереллы. Теперь у меня вопрос: надо ли сдавать ПЦР на гарднереллы мужу? И может посоветуете врача? Я читала, вроде, кто-то из вас лечил эту гадость. Своего врача у меня нет, к сожалению. И еще, лечить только меня или вмесет с мужем? А то я прочитала, что гарднереллы не являются истинным ЗППП и вроде бы половым путем могут не передаваться. Мол "сам себе болею" :)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 фев 2003 У мене ця зараза була. Що я можу сказати.Взагалі то це хвороба жіноча, тіпа молочниці.Ця інфекція в мужчин не наблюдається, але вони можуть бути носіями.Тому тобі треба пролікуватися повністю, а чоловік для профілактики разом з тобою.Ця інфекція є і у здорової жінки, тільки в малій кількості, а коли несприятливі умови(імунітет впав, прийом антибіотиків), вони розмножуються.Ще дуже часто ця інфекція є супутньою до хламідій і т.д.А коли довго її не лікувати, то виникають запальні процеси, а це сама розумієш не дуже добре.Пролікувати краще в спеціалізованому центрі.Схема лікування: уколи, таблетки та процедури, які дома ти сама не зробиш, а вони важливі в лікуванні. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 фев 2003 может и не половым путем, но редко гарднереллез, или дисбактериоз влагалища. Специалисты не считают его воспалительным процессом. Это нарушение взаимоотношений между здоровой и условнопатогенной флорой влагалища. У мужчин данные инфекции выявляются с трудом.Перед выявлением необходимо пройти провокацию и массаж простаты.Только эти анализы будут обладать достоверностью. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 фев 2003 еще вопрос я сдавала на все ЗППП ПЦР. Ничего нет, только гарднереллы. А можешь сказать во сколько обойдется лечение и его длительность? И еще, может клинику посоветуешь? Или врача... Спасибо. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 фев 2003 Тут питання спорне про лікування все залежить яке співвідношення в тебе тих гарднерел.В ЦМД клініці мені сказали, що скільки я б не робила аналізів, вони всеодно будуть присутні в аналізі, бо вони є складовою мікрофлори влагалища.Але якщо їх багато, то тоді йде лікування, але зовсім ти їх не вилікуєш, ти просто нормалізуєш флору свою.Нам(мені і чоловіку) обійшлося лікування дорого, бо я тоді таких нюансів не знала.Але на себе орієнтуйся в 150$-це ліки, процедури.Спеціалізовані клініки-ЦМД і Оптіма.Вони знаходяться на Пимоненко 10А, вони сусіди.Але це можна і в інших клініках гінікологічних зробити.В ЦМД мені сподобалися спеціалісти, їх обладнання, але там трохи дорого, в Оптіма це все трохи простіше, але теж нічого.Про інших не знаю, не була.Можливо ситауція зараз трохи змінилася у них, я просто лікувалася 1,5 років назад. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 фев 2003 а как это? мне в анализе ПЦР написали гарднереллы положительно ++++а как узхнать соотношение? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 фев 2003 Лечится элементарно Мужу анализ сдавать надо, но по-моему даже если их не найдут, все равно ему нужно будет проходить проф. лечение 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение