Опубликовано: 18 фев 2003 Як зрозумыти "тест"? Поясніть мені будь-ласка : затримка 10 днів , зробила 2 тести результат позитивний , через 4 дня ще 1 тест і він негативний ? Звернулася в жіночу консультацію , після чого на слідуючий день почались місячні. На мої запитання лікар недав чіткої відповіді ( можливо вагітна , можливо ні ) . Запропонували робити далі тести .Підкажіть будь-ласка що це може бути.Я переживаю . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 фев 2003 Я колись читала про таке:Що можливо ви завагітніли, але в силу якихось обставин цей ембріон не затримується в матці і виходить разом з місячними, а ви навіть і не підозрювали що ви вагітні.Але я не стверджую що це воно і є, це тільки я таку інформацію колись читала. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 фев 2003 А тесты разных производителей? Встречается брак, поэтому больше объективны разные тесты.Тут 2 варианта: либо первые 2 теста бракованные, либо беременность прервалась на очень раннем сроке, а третий тест уже зафиксировал падение ХГ.Лучше всего сдавать кровь на ХГЧ, это единственный объективный результат и по нему можно видеть наличие беременности и динамику ее развития.Дальше тесты не вижу смысла делать, если месячные полноценные прошли:((( Можно сдать кровь, чтобы окончательно убедиться.Я вообще тестам не доверяю, очень часто врут:(( Как в ту, так и в другую сторону...Лера и маленькое чудо 13 недель 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 фев 2003 А що таке ХГЧ? Що таке ХГЧ, і де краще його робити? В мене є одна проблема я немаю київської прописки.І ще таке: чи немогла лікарка на "кріслі" щось пошкодити мені? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 фев 2003 А що таке ХГЧ? Що таке ХГЧ, і де краще його робити? В мене є одна проблема я немаю київської прописки.Підкажіть будь-ласка чи бувають такі випадки що лікар (гінеколог,крісло) під час обстеженя могла щось мені пошкодити і тому почались місячні 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение