Мини отчет "Диферелина"

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Мини отчет "Диферелина" Ну вот вторые месячные после Диферелина не пришли (((Пошла на УЗИ эндометрий уменьшился с 4 мм до 2 (Фолликул есть но не реагирует на эндометрий так что месячные нужно вызывать назначили препарат «Прогинова».После того как начнутся нужно сделать контрольное УЗИ и анализ на натуральные киллеры.Вот и все только меня пугает сбой цикла и толщина эндометрия.(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мені лікар сказав, що місячні після дифереліну можуть встановлюватися до 3-х місяців.А дівчата з Єви казали що в декого і до 5-ти міс.цикл встановлювався.Тому я не переживаю поки що по цьому поводу.А скільки часу у тебе пройшло після останнього уколу, що ти місячні викликаєш?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

2 Последний раз уколола 17 декабря После него месячные пошли 2 января, а потом опять не было
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А в мене останній укол був 31 грудня але місячних зовсім ще не було, і я думаю шо аж через місяць підуть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

3 Остается только ждать и надеется на лучшееНо я постоянно нервничаю для меня это как будто последний шанс и я боюсь, что ни чего не получится(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А це ти зря нервуєшся треба спокійніше до того відноситися, бо твої нерви не накористь тобі, ти цим тільки гірше собі робиш.
0

Поделиться сообщением