Масаж гінікологічний

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Масаж гінікологічний Дівчата, скажіть що це таке і чи приміняють його при бесплідді?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я проходила один раз курс. Мені дуже сподобалося, бо лікарка була дуже приємна і обережна. Робили ц е для того, щоб трошки матку змістити по центру. І ще в мене невеличкі спайки.Але я не думаю, що це спосіб лікування, скоріше - додаткова терапія.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

его еще делают если надо срыв сделать (моей одной подруги делали)А для нашего лечения не слышала:-(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я от думаю, може це як стимулятор може підійти?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мені робили гінекологічний масаж 10 процедур пройшла, в мене була маленька матка і загин , матка зараз нормальних розмірів і загин виправили наполовину. Масаж якби стимулює матку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Привіт, а як у тебе зараз справи? Ти там у вільному польоті уже?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

привіт, Оля перший цикл у мене був 42 дні (не хватало пргестерону), а потім почались місячні, зараз вже 22 день другого циклу і колю прогестерон, і намагаюсь не зациклюватись на цьому питанні, але щось не дуже виходить :) В Лікар зараз часто не можу заходити, безпека нас трохи контролює :(( А як твої справи ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вся в очікуванні коли почнуться місячні.Диферелін ще діє, і я це відчуваю дуже добре.Ходила вже на УЗІ після лапари, зробила свій аналіз СА-125, результати будуть у пятницю.Як почнуться місчні тоді вже щось буду реально робити, а так покищо нічого не роблю.Але зациклюватися на цьому теж не хочу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, мне делали в санатории.... Эта процедура улучшает кровообращение и вообще очень полезна. Я вот только не помню чем :-))))Всего самого наилучшего,Оксана
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и как стимулятор тоже.... во всяком случае вреда от этого никакого, а польза очевидна. Здесь все способы хороши.Всего самого наилучшего,Оксана
0

Поделиться сообщением