Опубликовано: 5 фев 2003 Спермограмма Порадьте, будь-ласочки, хорошого андролога для "підняття тонусу" у спермиків.Буду дуже вдячна. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 5 фев 2003 Еля, перенеси, будь-ласочки, моє питаннячко до Хочушок.Я трошки не туди попала Ж:-) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 5 фев 2003 Свєта, мій коханий ходить у Шлюб та Сімя до Скляренко Констянтина, здається так його звати.про нього гарно відзиваються.Зайди на цей форум, він там дає відповіді на запитання:http://www.medgorodok.kiev.ua/forum/ 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 6 фев 2003 Дякую, Світланка, звернемося до нього :0) ..... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2003 Вибач, Оля, отже наша сусідочка з Позняків Світланка. Ж:0)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2003 Ага, точно.Ну і память у тебе дівоча. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2003 Ж:0))) Молоденька ще.... Сьогодні чоловік мій до Скрипниченка іде.Цікаво, що він порекомендує.Так в Києві є 2 центра з назвою "Шлюб та сім"я"на Гарматній і на Комарова? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2003 Ні, на Гарматній вони були 1 рік здається, бо на Комарова робили ремонт.Але тепер вони постійно на Комарова.Розкажеш що казав лікар. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение