про дивну БТ

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

про дивну БТ добрий день!так само, як і Дракоша, звертаюся до вас, як до профі в тих питаннях, де я - абсолютний нуль і пас.цього місяця чогось вирішила поміряти БТ (вже маю одну дитину, в принципі хочу ще - коли - це як вийде), начитавшись, що це потрібно всім і завжди:)))І от що я наміряла - з 2 по 6 ДЦ - температура 36,87 ДЦ - температура 37ви думаєте, це нормально? не забагато?дякую наперед.саша
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якраз дуже добре що температура підвишується, саме основне, щоб на 12-13 день скачок був на 3-4 поділки вище, це буде означати що відбувається овуляція.Але треба міряти на протязі як мінімум 3 місяців, тоді буде ясна вся картина, і ще важливо правильно її міряти.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я бы сказала что не очень такая температура, может говорить о наличии воспалительного процесса, если только это не индивидуальная особенность. Нужно понаблюдать в течение нескольких циклов. Также БТ у некоторых женщин бывает совершенно не информативна. И вопрос - а какая при этом Т тела, не повышенная? Лучше мерять в одно и то же время с базальной.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вы правильное её меряете? Существует целая маленькая система. Она заключается в том, чтобы:1) мерять БТ в одно и то же время, максимальный интервал между измерениями 30 минут, так как с каждым часом БТ поднимается на градус;2) мерять БТ нужно не вставая с постели после пробуждения3) спокойный сон до измерения должен составлять как минимум 6 часов4) лучше всего измерять БТ в прямой кишке, так как она самая информативная5) время измерения 5-7 минут6) всякого рода заболевания, особенно те которые сопровождаются повышением температуры нужно отмечать6) вечеринки, активное занятие сексом тоже может откладывать отпечаток на характер БТИ безусловно я согласна с девочками, БТ нужно мерят на протяжении нескольких циклов, чтобы была полная картина.А пока советую не беспокоиться, и если есть желание, то мерять дальше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

певно, що нє тобто так, чк ви написали, я її навіть теоретично не можу поміряти:)))спокійного сну протягом 6 годин в мене взагалі не буває, бо дитинка спить неспокійно, прокидаючись мінімум 1 раз на ніч (коло 3-4), а максимум (як сьогодні, наприклад) - разів 8.він просто хворіє зараз, носік закладений, от і прокидається постійно. але я не встаю, він поруч лежить.а міряю я температуру зранку, перед тим, як вєе йти на роботу, коло 8 години.як ви думаєте, може, якщо в мене спокійного сну не буває, може, взагалі, нема сенсу її міряти?дякую,саша
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та ні, так не міряється Міряти треба зразу після сну не встаючи, майже не повертаючись.В стані спокою.От очі відкрила і зразу термометр в ......і міряєш, навіть попісяти перед тим не можна ходити.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так нема стану спокою!!! я 30 хвилин сплю, наступні 30 - не сплю!так після яких 30 хвилин міряти???чи, все ж таки, з таким режимом, краще не міряти взагалі?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та тоді краще не міряти взагалі Краще купити тести в апетці на овуляку, і тоді приблизно будеш знати є вона в тебе чи ні.А з якою метою ти її міряла взагалі?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з метою мати ще дитинку:)і так просто:) мені лікар декілька рвзів казала, що було б непогано декілька циклів поміряти, щоб уявляти, що "там відбувається":)дякую дуже за пораду. певно що не буду більше міряти. бо все одно з таким сном температура непоказова.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Взагаліто БТ може багато чого показати не тільки овуляку.Але якщо тільки для овуляції, то можна як я вже казала купити тести, або провірити цирвікальну рідину.
0

Поделиться сообщением