Консультации врачей

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Консультации врачей Девочки, обнаружила он-лайн консультации киевских врачей, в т.ч. репродуктолога, андорлога - профильные люди:))) (в репродуктологе, кстати, отвечает Быстров, т.к. консультируют медгородковские врачи). Размытые ответы, конечно, немного, но все равно полезно знать. Может пригодится кому-то:)))Ссылка: http://www.medgorodok.kiev.ua/forum/Лера и маленькое чудо (или 2):))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Во я андролога-то обозвала:))(-) Лера и маленькое чудо (или 2):)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую. зайду почитаю, попитаю, може що путнє скажуть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ятільки що там була. З тих спеціалістів, що нам потрібні, консультує бистров і й ще одна жіночка гінеколог, та Скрипниченко Констянтин Вікторович.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я його знаю Скрипниченко Констянтин Вікторович-він теж з Браку.Мій коханий у нього наблюдається.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мій теж у нього. А занєшь, йому тільки 25 років всього. Я коли про це дізналася, то трохи була шокована. Такий молодий, а кажуть, що дуже хороший спеціаліст. І виглядає він дорослішим.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ось так і написала... треба було писати знаєшь .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так мій любий сказав мені перший раз коли у нього побував, шо ти мене до якось пацана записала, може є хтось досвідченіший.Але зараз нічого, не жаліється.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибки! Симпатичный сайт (-) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у кого полечиться? Девочки, я так поняла, что здесь в основном киевлянки? Но если есть кто из Харькова: посоветуйте,у кого можно (или где не стоит) лечиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ось ссилочка, може пригодиться http://www.superdoctor.info/ua/kharkov.htm
0

Поделиться сообщением