Про диферелін Nat*

20 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Про диферелін Nat* Nat* хочу тебе запитати, коли тобі кололи диферелін, як ти себе почувала?.А то в мене якийся не зрозумілий стан, і я не знаю чи це воно з ним повязано.Вночі мені дуже жарко, я розкриваюся, п`ю воду, але мені не допомагає.І дуже часто просинаюся через це.Вдень часто почала боліти голова.Мені це нагадало, коли в мами був клімакс, вона теж себе так почувала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Диферелин После второго укола начались приливы жара(кратковременные), головные боли, особенно при перемене погоды. Эти побочные действия описаны в аннотации к лекарству. После окончания курса лечения это прошло.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А що ти робила,щоб якось полегшити той стан.Мене дратує вставання вночі, я не можу нормально виспатись, може щось випити можна, чайок наприклад, який допомагає нормально спати?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

диферелин Как бороться с приливами, не знаю, я ничего не делала.Судя по твоему первому сообщению, у меня это было полегче, во всяком случае, ночью спала нормально. Иногда пила таблетки от головных болей,может, раз в две недели, уже точно не помню.Pirs, ты не спрашивала своего доктора, что делать?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні ще не питала Я піду 3 грудня тільки до нього, то тоді ще з ним пораджуся.Я раніше не думала що це від дифереліну може бути, я думала що на дворі тепло, батареї жарять і мені від того погано.А сьогодні звернула увагу, що похолодало в квартирі а мені не легше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Диферелин Мне тоже назначили диферелин мало того что в жар бросает так постоянно сильные головные боли, когда пошла колоть второй укол сказала врачу, что мне плохо от него она сказала, что это побочный эффект не влияет на лечение, и порекомендовала триквелар, но не знаю поможет ли он.У вас наверное курс уже закончен, расскажите, прошли ли у вас эти симптомы? и из-за чего вам назначили это лекарство?Дело еще в том, что я слышала , что после этого лекарства может не происходить овуляция
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я ще маю вколоти один укол на Новий рік .У мене теж були головні болі, але вони не так сильно мене хвилюють, а от жар, особливо вночі, я дуже погано сплю.Хотіла попити Ремекс, але мій коханий, каже що ти будеш пити одні ліки, потім пити від тих другі ліки, може потерпиш щоб лишнім себе не травити?.Я подумала, і оце мучуся і нічого не пю.Але дівчата кажуть що цикл встановлювався через деякий час, хоча і не у всіх.А я приймаю диферелін від ендометріозу, кажуть що помагає.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

диферелин Мне сказали, что эндометриоз- не вылечивается (((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це дивлячись яка стадія, і як лікувати.Мені зробили лапару, почистили, все.А зразу після операції почала колоти диферелін.Надіюсь що все у мене получиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сьогодні купила останній укол дифереліна.Ціна зросла -зросла на нього.Надіюсь що більше купляти його не прийдеться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все будет хорошо :-), Pirs Еще немного терпения, последний укол, а потом все симптомы должны пройти и цикл постепенно восстановится. У меня последнее УЗИ показало эндометрий однородной структуры и нормальной толщины.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Надіюся що так А що дальше тобі будуть робити?Чи це вже все нормально в тебе?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олечка держись, надеюсь, что тебе осталось совсем немного. Я верю, что в наступающем году ты обязательно будешь бегать с пузиком. А эти смптомы после окончания приёма пройдут. А чтобы тебя подбодрить напишу мои любимые строки стихотворяения Леси Украинки: Геть-те думи ви хмари осінні, Тож тепера весна золота,Чи то так у жалю, в голосінніПромайнуть молодії літа?Ні, я буду крізь слози сміятись,На морозі збирати квітки,Без надії таки сподіватись,Жити буду, геть думи сумні.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я аж просльозилася Дякую Катя.А як в тебе справи?Ти шось зовсім нічого не пишеш.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оль сегодня пойду к врачу завтра тебе всё опишу на мыло, о чём мы договорились и что будем делать дальше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ок, тільки не дуже переживай по поводу і без. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нет, Оль, мне еще рано почивать на лаврах, "покой нам только снится". У меня очередная длительная подготовка к следующему протоколу. Борюсь с молочницей, потом буду понижать пролактин, потом делать лапару... :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А лапару де будеш робити? А на лапарі шо обіцяють зробити і які прогнози роблять після лапари?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Привет, Оля Я что-то последнее время нахожусь в состоянии дипрессии-ничего не хочу, ни во что не верю ...И вот думаю, а может мне тоже надо было диферелин колоть? Богомол мне назначил Дюфастон(я его и пью), а Быстров советовал(но не настаивал) -диферелин. Может я теряю время? В 10-х числах января пойду к Быстрову на контрольную пертурбацию после гидротурбаций. буду спрашивать про диферелин, хотя дороговато и где гарантии? Напиши, пожалуйста, где и почем можно купить диферелинНаташа
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Привіт Наташа. Я диферелін купляю на фірмі-дистрибютері.Вони мені прямо в офіс його привозять.Доставка бесплатно.тел.250-92-92-Олег Шутяк(я у них купляю)тел.459-55-33-Світлана Петрівна.Коштує десь приблизно 160у.е. один укол.Це приблизно 830грн-880грн.Ціна коливається від курсу.Мені Наташа Дюфастон не помагає, для мене він як аспірін.А чим більше читаю про диферелін, то думаю шо не помилилася у виборі.Але це в мому випадку, а як у тебе я не можу сказати що краще.
0

Поделиться сообщением