Опубликовано: 15 ноя 2002 Давайте познайомимося знову Я уже маюся з тими лікарями три роки.Але після лапароскопії почала бачити "світле майбутнє".Думаю що все получиться.Після відкриття "Хочу ребенка" хандра розвіялася і стало легше в тому плані, що буду менше розстроюватися. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 15 ноя 2002 Які враження від лапароскопії? А лапару діагностичну робили чи лікували одразу? В якому закладі? Я зважилася тільки на ГСГ у Дахно. Зараз поки що не знаю, що буду далі робити, бо сімейні плани трохи змінюються і я маю більше часу для роздуму і досліджень. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 15 ноя 2002 Дуже хороші. Я взагалі дуже задоволена.Я про лапару думала десь 1,5 років назад, але мене лікували такі лікарі........У мене ендометріоз.А мені ставили діагноз непрохідність труб, ендометриоїдна кіста лівого яїчника.А про ендометріоз ніхто не заїкнувся.Лікували кісту постійно(труби я не дала зачіпати, бо потім вияснилося що вони проходимі, тільки трохи є спайки).І от коли мені знову прописали якісь таблетки і сказали якщо не поможуть то будемо різати.Я кажу а може лапару?(дуже жалібно) А вони:ні тільки різати.(врач сказал в морг значит в морг).Я порахували скільки ті таблетки коштують (700$) то припухла.І пішла шукати другого лікаря.Надибала чисто випадково "Шлюб і сімя".прийшла а вони мені зразу-на лапароскопію, а потім підлікуємо ендометріоз і будемо вагітніти пробувати.Тому на лапароскопії мені удалили кісту, ендометріоз "припалили"і підтвердили прохідність повну труб та ще сказали що ніяких спайок там нема, а зараз я лікую ендометріоз.Лапару робили на Красном хуторе.Туди з Дахно теж всіх направляють.мене оперував Богомол А.Г.Дуже хороша людина та хірург.За операцію і за обстеження заплатила 200$ по курсу.Лікарня чудова, гарні умови, хороший персонал.Чому я ще задоволена, бо після лапароскопії я можу рухатися вперед, а то три роки ми стояли на місці а гроші, нерви, час спливали з неймовірною швидкістю.Тому раджу не зволікати, які би там не були сімейні обставини. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 ноя 2002 Давайте... Меня зовут Катя. Мы с мужем стараемся уже три года. До этого мы лечились год, была беременность и выкидышь на 7 неделе. Сейчас проходим полное обследование. Я готовлюсь к ГСГ. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение