Одна година із свого життя, або Вогкий памперс про свої пологи

13 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Одна година із свого життя, або Вогкий памперс про свої пологи Був приємний сонячний день - 19 квітня 2001 р., я вела старшого синочка в дитячий садок, а думки мої були далеко! Завтра - строк моїх других пологів… Памперсик, извини, фото не успели еще подставить :(, завтра будет!!! Скажи мне, плиз, а дочка у тебя 19 апреля родилась? Вам завтра годик??
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, усьо,шо написала, чистая правда! Без приколов і домислів!Да, синочок народився 17.04.1994, а донєчка - 19.04.2001 р. - так було задумано!Елічко, а чого з помилками? В оригіналі їх немає?1. більше 30 років прийма ? пологи 2. відчула щось подозріт ? єльне 3. Але свекор щось відчув і при ? хав о 5- й 4. Тут все при ? мне закінчилось5. Ну, дї ?точка, я поїхала додомуІ ще декілька помилок з "Є" і " Ї". Обідно, цілий час провіряла!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хм, я пыталась отредактировать там я получила письмо с вместо і та Є `иероглифы сплошные.... Сейчас еще перечитаю, конечно...С уважением, администратор форума!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

подправила :), посмотри еще раз. С уважением, администратор форума!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

без сомнения чистая правда. Во 2м роддоме всегда такая обстановочка. Я там больше 2х дней на сохранении не выдержала, а рожать поехала в 5й не другой конец города.Памперс, а ты где живешь? Я вот прямо рядом с 2м роддомом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

эх 2й .....что тут сказать - не ходите в 2й роддом рожать !
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, а я біля універсама Віноградар! Тобі це шось каже? Знайоме мєсто?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Елічко, дякую за турботу! Ї і Є конєшно все рівно де-не-де не вистачає, та я думаю, шо все і так понятно. Відно у нас шось не контактує.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Приєднуюсь до совєта! ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, Памперс, и смех и грех. Я тут так прыскала. Хотя, конечно, смешного мало, но раз все уже позади, то и посмеятся можно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так мені і родичі казали одразу після пологів. Сміялися із сльзами на очах. Я це собі як комедію ужасів представляю!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

знаю-знаю но это далеко от нас, я ниже живу - на Вышгородской напротив роддома.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Усьо равно почті сусіди! Дуже приємно!
0

Поделиться сообщением