для Pirs

4 сообщения в этой теме

Опубликовано:

для Pirs Пожалуйста посмотрите топик Энцефалит и его последствия. Я Там написала вопросы, если можно ответьте. Пожалуйста.Юля
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Юля, у нашої малої все почалося з нічого.В суботу вона просто так прихворіла, тіпа ОРЗ.В понеділок 7 жовтня прийшла участкова, сказала нічого страшного, чаї, тепле ліжко і в четвер на прийом до неї.А в ночі на 8 жовтня малій так стало погано, що її зразу скора забрала в реанімацію.Вся проблема що вони живуть в Луцьку.Мені зразу ніхто не подзвонив.Два тижні мала лежала в лікарні, їй уже було краще, а тут різко вона впала в кому.Тоді я почала шукати лікаря в Києві, мені всі радили Крамарєва.Я з ним звязалася, він позвонив у Луцьк, зробив консультацію.Я наполягла щоб мені дали лікаря спеціаліста, і я його завезу в Луцьк.Крамарєв направив до нас лікарку Наталю Григорівну(здається так, в мене десь є записано).Я в той же день машиною її туди завезла.Нашій дівчинці не давали і 30% що вона виживе.То київська лікарка приписала їй сандоглобулін і ще антибіотик(я вже не памятаю назву, але це були дуже дорогі лікарства, за одну ампулу сандоглобуліна і три ампули антибіотика я заплатила 500дол.)Потім ми ще багато докупляли антибіотика.У нас просто була проблема в тому що ще 10 жовтня малій зробили пункцію, яка показала що цей вірус не чутливий ні до одного антибіотика, і лікарі в Луцьку її кололи 10 днів не ясно яким антибіотиком, тому вона впала в кому.І саме найгірше що вони в Київ по консультацію і не збиралися дзвонити.Потім вони мені висказували своє недовольство, що я турбую САМОГО Крамарєва.Я тоді їх там за ці слова чуть не повбивала.На мою думку наша мала вижила тільки через сандоглобулін.Бо її організм зовсім не боровся, а цей препарат дають хворим на СПІД у яких не працює іммуна система.В комі вона пролежала три тижні.Але після коми вона не чує, не бачить, і практично не рухається.Коли її виписали додому, то почали робити масаж, вона почала їсти з ложечки(рефлекс ковтальний вернувся).Зараз почала видавати якісь звуки.От під час коми за три тижні в неї відмерло багато клітин головного мозку.І нам порадили звернутися в інститут нейрохірургії.Я туди не ходила, а туди до професора ходила їнша наша родичка, в неї там якраз рідний брат лежав(йому складну операцію робили).Так от тому професору родичка занесла розширену виписку нашої малої.Він нам сказав зробити ще томографію(здається правильно написала) і тоді будемо бачити що робити.Якщо тобі цікаво, я завтра скажу як звати професора.А в інституті нейрохірургії просто лікують, роблять операції діткам з такою хворобою.Вони якось відновлюють клітини головного мозку і у дитини починають відновлюватися функції.Але я маю надію що твій синуля виздоровіє, в цій справі головне хороший лікар, а вас наблюдає Крамарєв, то можна не так сильно хвилюватися що малого не доглянуть, як нашу малу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от Юли Сандоглобулин Бодьке начали капать на третий день по совету все того же Крамарева. Прокапали 9 упаковок по 3мг или гр. Во многом считают, что он начал выходить из комы благодаря этогму препарату. Но сейчас еще очень тяжелый, хотя на вопросы отвечает вроде бы, мы его не видим, но заговариваеться, вернее бормрочет что-то, боимся что это все еще отек мозга. Руки немного двигаються, ноги пока нет.Для вашей девочки. В центре геронтологии это рядом с институтом нейрохирургии есть магнитно-резонансная томография.Это более точный метод чем просто ком’ютерная томография. Магнитный рехонанс еще делают с помощью "Бориса" в Октябрьской больнице. Этот резонанс позволяет точно сказать какие клетки мозга пострадали.И еще в утешение что-ли, у нас у всех задействовано только 20 % мозга, а у малышей многие функции на себя вместо параженных берут другие клетки. Юля.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, Юля за адреси, але наша мала в Луцьку.І там всі аналізи роблять зараз.Лікарі кажуть що зараз везти її до Києва не потрібно, це ризиковано після такої хвороби на даний момент.От як професор уже вивчить її повністю хворобу, то тоді ї привеземо до Києва.А ще нам радили люди барокамери для малої, надіємося шо може їх нам призначать.
0

Поделиться сообщением