Опубликовано: 7 окт 2002 Посмотрите на нас! Нас уже тоже можно увидеть. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2002 классные деточки :) А вы не на Троещине живете - пейзаж напоминает именно ее :)Да, и еще подсказочка: чтоб фотки выглядели сипатичнее (чтобы увеличить разрешение, вкладываясь в 40 кб) нужно изменить физический размер фотографии. Для этого в 6ом Фотошопе нужно открыть оригинал фотографии, потом зайти в меню Help - Resize image - online и уменьшить их где-то до 400 пикселов в высоту. Потом файл - сохранить как jpeg - а там при сохранении можно будет подобрать подходящее качество и подходящим размером файла. :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2002 Какие вы хорошенькие! Особенно вместе! Здоровья вам всем. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2002 Спасибо за совет. Мы живем на Святошино. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2002 Спасибо за совет. Мы живем на Святошино. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2002 :) хорошие детки Успехов вам!!!! :))) Здоровья малышам и маме! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 8 окт 2002 Ой, в тебе вже такій малий дорослий, а красень якій..Про донечку вобше мовчу - мамине щастя!Черкни пару слів, як малий відреагував на появу сестрички, а то у нас дєбати були по цій темі...Щастя Вам і здоров"ячка... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 8 окт 2002 Малому в цьому місяці вже 3 з половиною буде, а доці сьогодні 2 місяці.Юра прийняв сестричку - наче так і треба. Цілує її, постійно каже,що любить, допомагає мені, чим зможе (підпрацьовує на "піди-візьми-подай-принеси"). Так що я молю Бога, щоб у дітей і надалі були хороші стосунки. А ревнощів якихось я не помічала. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 8 окт 2002 Дуже рада за Вас, а ти лист мій на мило отримала? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 8 окт 2002 Дякую! Я отримала листа, спасибі. А стаття, це те, що написано, чи ще десь окремо шукати треба? Я тому і не відповідала, що комп`ютерщик з мене ще слабенький, можу щось не те натиснути. То хотіла з чоловіком порадитись. Але смисл я здозуміла, то ж дякую!Лєнночко, а ти взагалі "в житті" якою мовою більше спілкуєшся? А дітки твої? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 окт 2002 Там внизу під моєю промовою документ Ворд - на ньому треба клацнути мишою і він відкриється. Спілкуюся вдома російською і я, і чоловік і діти. Але україньська, на мій погляд більш лагідна і я дуже її люблю. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 окт 2002 Я теж люблю у мене чоловік розмовляє російською (син військового, то на Україні майже і не був вдитинстві). А я з малим здебільшого українською розмовляю ( на вулиці всі російською спілкуємось, то він у мене з друзяками своїми - російською, а дома - українською). Навіть чоловік іноді під Юриним впливом українською намагається говорити. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 окт 2002 Ой! А документа Ворд немає:(((, там внизу дві отакі рисочки _ _ і усьо..... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 окт 2002 Прекрасные дети:-) Желаю Вам крепкого семйного счастья ! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение