Стихи-добавлялки

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Стихи-добавлялки Многим малышам нравятся стихи-пирамидки. Можно ее напевать. Дальше можно самим еще мно-о-ого куплетов придумать:КОТЕНОК ЕСТЬ ВО ДВОРЕ У НАС…Котенок есть во дворе у нас,Я учу говориТь его.А котенок: "Мяу!"Щеночек есть во дворе у нас,Я учу говорить его,Он в ответ: "Гав, гав, гав, гав".А котенок: "Мяу!"Утенок есть во дворе у нас,Я учу говорить его,Он в ответ: "Кря, кря, кря, кря".А щенок: "Гав, гав, гав. гав".А котенок: "Мяу".Теленок есть во дворе у нас,Я учу говорить его.Он в ответ: "Му. му".А утенок: "Кря, кря, кря, кря".А щенок:" Гав, гав, гав, гав".А котенок: "Мяу".Козленок есть во дворе у нас,Я учу говорить его.Он в ответ: "Ме, ме",А щенок: "Гав, гав, гав, гав".А утенок: " Кря, кря, кря, кря".А теленок: "Му, му",А котенок: "Мяу".Барашек есть во дворе у нас,Я учу говорить его.Он в ответ: "Бе, бе".А щенок: "Гав, гав, гав, гав",А утенок: "Кря, кря, кря, кря".А теленок: "Му, му".А козленок: "Ме, ме".А котенок: "Мяу". и т.д.:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Продолжение Бабушка, бабушка, купим курочкуКурочка по зернышкам кудах-тах-тахБабушка, бабушка, купим уточкуУточка кря-кря-кря-кряКурочка по зернышкам кудах-тах-тахБабушка, бабушка, купим поросенкаПоросенок хрюки-хрюкиУточка кря-кря-кря-кряКурочка по зернышкам кудах-тах-тахБабушка, бабушка, купим коровенкуКоровенка мУки-мУкиПоросенок хрюки-хрюкиУточка кря-кря-кря-кряКурочка по зернышкам кудах-тах-тах
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тетянко, а на рідній мові є якісь смішні віршикі?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лічилку знаю:) Лічилочка.Одна маленька дівчинкапішла гуляти в сад.Там дві зелені яблунькикрай тину стали вряд.Під вітами три квітоньки, чотири будяки.Над ними п`ять метеликівведуть свої танки.Шість коників змагаються - хто вище всіх стрибне!А сім пташок цвірінькають, вітаючи мене.До тину між деревамидрабиноньку припну.Угору по драбиноньці аж вісім раз ступну.У мене дев`ять друзів є,покличу їх мерщій.І десять стиглих яблучокскладу у кошик свій.Смачних рум`яних яблучокнам вистачить усім:я друзям дам по одному,сама десяте з`їм.Н. Забіла.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, правда трошечкі рановато, але на майбутне законспектую!
0

Поделиться сообщением