Опубликовано: 5 апр 2002 А може мені телевізор викинуть? Ось мені шо цікаво, як ви відноситися до сексжаху на екрані?Хай би вночі крутили, що завгодно, але вдень? Оце дивиться дитя Черепашок-Нінзя і раптом хоп і гола тітка на екрані ціцками круте – а це оказується реклама фільму!!! Ну не жах?Я вже мовчу, шо мимо Союзпечаті нєльзя пройти!Навєрно современні діти не спросють звідки діти беруться.А шо мене справді лякає - усі без винятку фільми і серіали провокують на зраду і на інтимне життя до браку. Вчора забираю малого зі школи, а він каже: “Мамо, а Крістіна сказала, що вона дуже сексуальна!”. Ну шо тут скажеш! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 6 апр 2002 я уж подумала, что это лично ко мне вопрос :) Хм, памперсу, дуже погано відношусь.... ДУЖЕ! В мене такі ж самі проблеми з діточками, як у тебе... а що робити, поки не знаю. Але ж ми виключаємо телевізор, якщо там якісь непотріб. Коли дивиться телевізор тільки старша Васіліса, і, якщо там сцена кохання пристойна, то не виключаємо, бо я думаю, вона повинна бачити де справжня краса кохання, а де є бруд...С уважением, администратор форума! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение