Опубликовано: 9 май 2014 Загорання кабелів у тунелях між Київською телевежою та приміщенням НТКУ (+) Вот скажите мне, как это возможно, если взяли под усиленную охрану((((( Ну и тушить не могут, так как напряжение высокое, Киевэнерго не можут отключить напряжение по техпричинам, но решают вопрос. Что решать, ждут пока все выгорит?... Нет слов сегодня.(((((((У Києві о 4:37 ранку сталося загорання кабелів у тунелях між Київською телевежою та приміщенням Національної телерадіокомпанії України.Про це повідомили ТСН.ua у Державній службі з надзвичайних ситуацій.У ДСНС заявили, що загорілася не сама телевежа, а кабелі в тунелях між телецентром та телевежею.Наразі техніка ДСНС прибула на місце події, однак приступити до гасіння пожежі рятувальники не можуть, оскільки кабелі знаходяться під високою напругою.За словами представника відомства, у разі відключення кабелів може бути відключене мовлення телеканалів.Є неперевірена інформація, що колодязь біля телевежі підірвали.Телевежа оточена, повідолмяють джерела.За їхньої інформацією, о пів на четверту зайнявся підземний кабель спецзв’язку по Мельникова 48, "знищено зв’язок із телевишкою", "схоже на підпал". Столичні телеглядачі повідомляють про те, що українські телеканали "Інтер", "Перший національний", "Мега", "Ентерфільм", "К1", "К2", "НТН", "Гамма" та "Хsport" із невідомих причин перервали мовлення через супутник.За даними "Громадського ТБ", немає ефірного мовлення також у ТРК "Київ" і радіостанцій 98фм, Гала Радіо, 100,5, Просто Радіо,105,5".Як повідомлялося раніше, 8 травня бійці Нацгвардії взяли під охорону столичну телевежу, оскільки побоювалися провокацій. У Луганську відключили "1+1", Перший Національний та "5 канал".Також у Сєвєродонецьку після захоплення терористами місцевого ТВ lannet, відключено від мережі кабельного телебачення більшість каналів, що ведуть мовлення на українській мові, зокрема "1+1", "Інтер", "Україна", "ІСТV", "Новий канал" та інші. Ввечері 8 травня на частотах цих каналів була заставка, що мовлення вимкнено на вимогу армії "юго востока". 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 а у меня час назад вообще телек перестал показывать. вот сижу и думаю - это он сломался, или что-то происходит? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 Да я утром как-то не обратила внимание (+) готовила себе спокойно, попробовала наново поиск сделать, не помогло, смотрела меню-тв и 5. Думала мало ли, а это села новости почитать(((( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 так у вас какие-то каналы работают? у меня просто черный экран на всех каналах 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 5 и Меню работали, теперь еще +Интер, Ут-1 (-) - 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 о! поклацала и таки нашла. спасибо! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 у меня работают, иногда прерывается вещание. [+sign]Вика и ТимкаЕсли можешь повлиять на ситуацию - не нервничай и повлияй. Если не можешь повлиять - тогда тем более не нервничай, все равно ты ничего не изменишь[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 В главную-будем надеяться, что это просто случайное совпадение. Ну всякое же бывает, с електрикой и техникой независимо от положения в стране. Без паники! С ДНЕМ ПОБЕДЫ!!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 собирались на кладбище возле телевышки. Наверное таки отложим. С днем Победы!!! [+sign]Вика и ТимкаЕсли можешь повлиять на ситуацию - не нервничай и повлияй. Если не можешь повлиять - тогда тем более не нервничай, все равно ты ничего не изменишь[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 это очень пугающе:( [+sign]- Да ты фашист и бандеровец!- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 не зря ходили слухи, що біля телецентру 7-го числа затримали машину зі зброєю [+sign]Мир огромен – в нём точно есть тот, кто будет счастлив, получая именно Ваши взгляд и улыбку.Просто знайте, что в самые тяжелые времена Вселенная подставит спину, и все будет в порядке.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 Не все зрозуміло... Взагалі-то кабелі живлення та сигнальні не повинні йти разом. Десь років 10, або більше назад була схожа ситуація між бульв. Л.Українки 26 та Л.Українки 34. Була пожежа високовольтних кабелів, а разом з ними горіли і сигнальні. Було дуже багато галасу через це. Мені чогось не віриться, що в тунелях між НТКУ та вежею кабелі разом лежать.По супутнику, можливо просто відключили трансляцію, якщо сигнал на супутникову тарілку та на вежу передавався з одного обладнання, щоб не втратити обладнання через коротке замикання. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 Взагалі не зрозуміло (+) офіційна версія нижче, канали так і не працюють.Мене більше турбує те, що це відбувається в момент особливої охорони обєекту. Якщо взяти до купи ще броньований автомобіль Жириновскького і перетин укркордону......СНБО о поджоге кабелей: Классическая диверсия. Знают о таких колодцах только профи. Пожар локализовантелевышкаПо предварительным данным, подожгли кабели в колодце, доступ к которому есть с улицы, бросив внутрь зажигательную смесь.Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в Facebook написала заместитель секретаря СНБО Виктория Сюмар*.Читайте также на «Цензор.НЕТ»: Семерак рассказал, как можно побороть сепаратизм в Украине"Логика российских спецслужб до сих пор базируется на учении Ленина про первоочередные «почту, телефон, телеграф». Еще вчера правоохранительные структуры взяли под усиленную охрану телевышку и другие объекты критической инфраструктуры в Киеве. На территорию «карандаша» на Сырце диверсантам попасть не удалось. Поэтому, по предварительным данным, подожгли кабели в колодце, доступ к которому есть с улицы, бросив внутрь зажигательную смесь. Знают о таких колодцах только профи... Классическая диверсия. За несколько часов локализовали пожар и восстановили вещание телеканалов. Все уже в эфире", - написала она. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 : Знают о таких колодцах только профи. Классическая диверсия + http://censor.net.ua/news/284543/snbo_o_podjoge_kabeleyi_znayut_o_takih_kolodtsah_tolko_profi_klassicheskaya_diversiya_pojar_lokalizovan 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 Ну це просто... Моє особисте IMHO, наше силове керівництво не міняється. Воно працює по старому в той час, коли треба мінятися.Військовим наказали охороняти НТКУ - вони і охороняли. Загоряння сталося ж не на території НТКУ. Можливо навіть, що охорона, якщо вона не спала, бачила того, хто щось кудись кинув.. Але ж їх завдання охорона НТКУ.Звісно, якби охорона (Нацгвардія/МВС/...) повідомила про підозрілу людину у відділ безпеки НТКУ (який повинен знати про ці колодязі), то можливо б нічого і не сталося б. Але хіба ми так працюємо? І маємо те що маємо. До речі, місцезнаходження цих колодязів може і є таємницею, але елементарна логіка та карта може допомогти знайти їх. Відстань АЖ 500 метрів.А СНБО варто слідкувати за язиком. Пошту, телеграф і телефон сепаратисти поки не чіпають. Вони "чіпають" ЗМІ та адмін організації, особливо зі зброєю. І поки що СНБО нема чим хвалитися.Навіть броньований авто - можна використовувати на свою користь. Це як маяк, який показує на верхівку сепаратистів. А те що прорвалися - кордону-то нормального немає.IMHO. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 Так в тому ж і питання (+) якби подивились карту, підійшли до питання глобально, то знали би, що колодязі теж треба охороняти. Кордони... прорвали на пункту пропуску, не просто в полі....І навіть якщо просто прорвали, він доїхав до місця призначення((((( Його ніде не зупинили((( А якщо це автобуси з військовими?Щось не радісно(( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 у мене моля - ут-1 нема сигналу, стб, 1+1, плюсплюс - є сигнали. іншщі канали не перевіряла. [+sign]Я не знаю, но чувствую.Я не вижу, но верую.Если вырастут крылья за спиной,Я хочу чтобы были белыми.(После 11)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 май 2014 блин а я читаю Загорание кобелей в туннелях, думаю что за кобели такие загорают в туннелях :-) - 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение