Опубликовано: 15 янв 2013 Як знайти роботу після декрету? Поділіться досвідом З 2000 року в банках, економіст, провідний, начальник відділення - декрет, зразу і другий. От 4 роки вдома, виходжу на старе місце, ставлять на провідного економіста (ну не так і страшно), а через 6 днів просять написати заяву на звільнення. Просять так , що приходиться написати. Починаю працювати помічником бухгалтера (без досвіду взагалі 1С) , все ок, все виходить, но не виходить попрацювати довго. Пообіцяли нову роботу, біля дому (на цю дуже далеко їздила, та ще і були там нюанси), звідти йду, тут - відміняється все. Місяць шлю резюме, з банку взагалі морозяться як тільки почують, що діти є. А на помічника - приходять відповіді, перезвонюю, а там зразу "наберіть номер 090.... (там 60грн.хв)" От як знайти цю роботу помічником бухгалтера, де ви шукаєте, якщо такі є. Дякую 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 По поводу курсов 1С или каких-то других для повышении квалификации не думали? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 Від курсів мене зразу відговорила свекруха, вона сам їх пройшла - сказала, що толку від них ніякого. Вона мене і починала сама вдома вчити. Те що потрібно знати помічнику бухгалтера - я знаю, просто не можу знайти такої роботи.Де її шукати? Просто цікаво - хоч хтось знайшов в інтернеті, чи тільки по знайомству?Продавати нічого не вмію (щоб на менеджера попробувати). Як казав чоловік (його також скоротили з цього ж банку трошки раніше) - мив би і унітази, аби платили зарплату((( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 А теперь можете послушать меня, хотя наверное, ваша свекруха для вас больший авторитет+ Я работаю в большом учебном центре. Очень много приходит людей, которым не хватает знаний и диплома для того, чтобы найти работу или для карьерного роста. Не скажу, что прямо все сразу решают свои проблемы, но работу находят-меняют достаточно многие. Потому что разница между "свекруха дома трохи навчила" и "систематизированное обучение" - колоссальная. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 А який центр можете скинути хоча б назву на пошту [email protected]. Дякую 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 На самом деле хороших учебных центров много+ Я не хочу свое рабочее место тут рекламировать ))) Вы в каком районе живете? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 так вы хотите поменять сферу? у вас же столько опыта в банке... и начальник отдела... почему не ищете аналогичные вакансии? дети не помеха, если есть с кем сидеть. у вас кто будет с детьми?[+sign]Почему, когда мужчина сразу хочет секс - это нормально, а когда женщина сразу хочет шубу - это наглость?Пессимист видит трудности при любой возможности; оптимист в любой трудности видит возможности. Жека (19.10.2005)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 м.Академмістечко недалеко 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 Я вам написала в почту. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 Пробую в банки не виходить. Сьогодні вже звонила ніби через знайому. Зразу питання - чи є в мене діти. Відповідь - шансів у вас мало. І починати треба знову з нуля. Діти в садочку, сидіти з ними немає кому, тільки для страховки є - забрати з садіку. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 Дякую йду читати 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 ви можете або працювати бухгалтером СПД вдома, або+ претендуючи на нову роботу, одразу ж казати "Є НЯНЯ" (або бабуся), це зніме питання про дітей.ясно, що ЗП має бути виправдана, так вона у вас і так не має бути мала. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 янв 2013 От тому я хочу знайти роботу помічником бухгалтера, щоб в процесі вивчити роботу бухгалтера. Шукаю і СПД , щоб вдома вести - нічого не знаходжу. Тому і цікавлюсь - взагалі таку роботу можна знайти через інтернет? А на рахунок дітей - якось не подумала, що трішки можна неправду сказати, як питають - зразу все викладую як є. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах