Опубликовано: 29 авг 2010 Потрібна допомога тих, хто працює в CorelDraw Дуже прошу відгукнутися небайдужих корелознавців. Я маю файл (логотип) в корел, який треба терміново використати в оголошенні. Але не маю цієї програми, щоб відкрити. Хто б допоміг перевести це зображення в інший графічний вид? Дякую всім небайдужим. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 авг 2010 Я бы попробовала открыть в Адоб иллюстратор, он поддерживает формат корала. Тем более, что работать с векторной графикой в иллюстраторе намного приятнее, ну как по мне. [+sign]”Что не знаешь, в чем не видишь толка,то брани-это главное правило посредственности ”В.Белинский[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 30 авг 2010 У мене зараз немає ілюстратора :-( Перевстановлювали ПЗ і не поставили ще. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 30 авг 2010 Можна вас попросити глянути на файл Я не зовсім ситуацію розумію. Файл дуже маленький, 37 кб. Відкрити його ніяк не можу. Мені висилали також в ілюстраторі цей логотип, він відкривсі через фотошоп, але там просто пуста канва. Ви можете подивитися через корел, чи там хоч є логотип?Мені потрібен цей файл в будь-якому графічному виді (jpg,tiff і т.д.) або в ілюстраторі. Одним словом, щоб в фотошопі відкрився.Якщо ви могли б це зробити, дайте, будь ласка, свою адресу, бо через реєстрацію додаток не вишлеться.Дякую. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение