Дівчатка, може й не в той розділ, але потрібна дуууже важлива підказка.

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Дівчатка, може й не в той розділ, але потрібна дуууже важлива підказка. Може хтось підкаже, користуючись власними знаннями у цій галузі...Не зовсім розбираюся в техніці, вірніше зовсім не розбираюся. Мені потрібен MP3-плеєр, але з диктофоном, до того ж з таким диктофоном, щоб він підключався й до телефона, коли мені потрібно записати розмову. Ну і звичайно, щоб музику слухати в нормальному звучанні, оскільки дорога до Києва займає по 4 години щодня... Не орієнтуюся ні у фірмах, ні у технічних деталях, тільки знаю точно, що вартість не має перевищувати 200 у.о. Це можливо? І магазинчик, де його купити подешевше. ДЯкую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ситиком Консультант всё расскажет...[+sign]Понимаешь, что жить надо, а так не хочется. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ОФ: Надя, вы уже вышли с больницы? напиши, как дела - что надиагностировали?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня телефон с диктофоном и мпз плеером и туда можно карточку ставить до 1 гига (можно не только музычку послушать, а и фильму посмотреть) в комплекте 2 батареиит.е. если разрядиться можно сменить телефон махонький и легонькийпокупали за 855 грн. + на карту памяти 246 грн в Ситикоме (это перед новым годом было)модель эта вот http://market.mabila.ua/catalog/mobile/fly/2040i/[+sign]Мама Таня и сынишка Данька[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, малий дома. Я на роботі, на роботах. Ось для однієї з них і треба отаке добро купити. Отож подумала, якраз приурочу купівлю до дня народження.Малому надіагностували всякого. Наслухавшись усіх лікарів, взагалі дивуюся як ми ще живемо :-))) Серйозного (дуууже) - нема, є проблеми з ногами і хребтом. Проте що саме з ногами - ніхто не може діагностувати, що це і чим його лікувати..... Ось Ми до речі в суботу мабуть будемо у Києві - хочемо в зоопарк....Ви не збираєтеся?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Понятно ... про субботу не знаю - мы запланировали дома большу чистку. Если и поедем куда-то, то в воскресенье. Хотя, если отстанутся силы, может и в субботу, но к вечеру.[+sign]Мама Наташа, дочурки Ксеничка (12.09.02) и Полинка (14.08.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением