Опубликовано: 31 янв 2007 Ну, что подарить мужу на 10 нашей свадьбы?! Послезавтра юбилей! В поисковиках ничего толкового не нашла, а время поджимает! Спасайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 янв 2007 що подарувати незнаю але може моя мрія підштовхне Вас до ідеї у нас з чоловіком мрія на 10 -ий юбілей з дня нашого весілля -зробити зще одне весілля -з платтям, гостями, навіть з РАКСом є ще мрія в платті , в костюми покататись ан дерижбомбелі, хоча у нас це буде літо, ще , якщо будете зарпошувати гостей можна разом сходити на пейнтбол , можна путівку кудись подарувати, для двох, якщо сума менша, то квиктки -глянула до Вас в регу є дітвора, спробуйте влаштувати день тільки для двох -діток до бабусі,а самі проведіть цей день лише вдвох -кіно, речсторан, музей, театр (що любите) заздалегідь підготуйте свічки, пелюстки зтроянд, коли повернетесь додому -чоловіка у ванну, запалите свічки, пелюстки на ліжко чи на ...(не знаю що більше подобається) ну і т.д., це вже діло фантазіїя от не пам"ятаю -10 років це яка річниця? може щось з цього придумаєте[+sign]я це ми[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 янв 2007 10 лет - Розовая свадьба ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 янв 2007 у нас 10 лет было неделю назад подарили друг другу поездку в Рим. Самое романтичное путешествие получилось за все 10 лет! Микеланджело там, Рафаэль, Караваджи и прочие :-))))родители и сестра дарили все, связанное с розами. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах