Опубликовано: 18 май 2009 лазерная шлифовка шрама Подскажите, пожалуйста, где можно сделать лазерную шлифовку шрама: сколько это может стоить (порядок цифр), какие последствия 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 май 2009 Я робила у ВІртусі Сказати, щоб був супер результат - ні, перші дні , як після опіку, довго заживає, потім все одно залишається білий знак на місці шрама. Кажуть щоб повністю зник потрібно декілька процедур..Я не повірила, більше не робила, зробила поверх татуаж і щаслива. Єдине в чому допоміг діодний лазер, це те що на дотик шкіра стала гладка, не відчувалось шраму. Робила того року в березні коштувало 900 грн. Моя порада - не варто....Правда шрам у мене був на животі, якщо на обличчі там по моєму трохи інші технології. Зайдіть на сайти клінік у прайсах вся інформація, консультації безкоштовні 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 май 2009 А мы племяннице делаем на лице-после двух процедур заметное улучшение,нужно доводить дело до конца,тогда и результат будет виден . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 май 2009 Я просто все одно хотіла туди татуаж, так що мені не було потреби у повторних процедурах, тай область пупка це не обличчя погодьтесь (шрам від пірсінга) Я думаю, що воно дійсно помагає але потрібно терпіння та й гроші чималі) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 20 май 2009 подскажите пожалуйста в какой клинике проводили процедуры и стоимость подскажите пожалуйста в какой клинике проводили процедуры и стоимость 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение