Неспокійно мені вже чотири тижні

25 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Неспокійно мені вже чотири тижні затримка. Була у лікаря сказав, що все нормально, нічого не болить, зробила два тести (якісні) вагітності не має і місячних немає...Це не перший раз затримки, але так довго ще не було... І вроді стресів таких не було, бувало і гірше. Перед цим пила останню пачку Ярини хотіла зробити перерив, після того вже були два рази місячні все було вчасно(+- 5 днів це для мене норма)Знову до лікаря, це знову 300грн, не хочеться. Пю дуфастон і чекаю їх...Що порадите, може аналізи на гормони,які і де?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та же проблем. Закончило пить Жанин, 2 месяца месячные были и пропали. Прошла обследование, сдала анализы на гормоны. обнаружили недостачу фоликулостимулирующего гормона. Назначили лечение на месяц, месячные начались, но опять задержка, продолжаю пить таблетки А на основании каких анализав и обследования врач сказал, что все в норме? УЗИ делали? Анализы сдавали?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

аналізи зробила на УЗІ не була (з місяці тому була) але якщо до наступних вихідних не появляться, піду на УЗІ і знову до лікаря (мабуть до іншого) Мене нічого не болить це вже добре, у мене часто були затримки через фолікулярні кісти, було боляче, я одразу знала якщо болить і немає місячних потрібно до лікаря, а тут нічого не болить....А на які Ви гормони здавали аналізи ?(перерахуйте будь-ласка), щоб я одразу до лікаря з результатом аналізів прийшла, бо так катастрофічно не вистачає часу. Це у нас мабуть через ок? як Ви думаєте, а то я вже купила Джаз приймати, а тепер задумалась
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так на фоні дюфастону, по-моєму, не почнуться надарма його припиняють пити за кілька днів до місячних і пють для запобігання викидню.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зрозуміло... Навіщо тоді мені їх призначали, мабуть потрібно знову йти до лікаря...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну так лікар же вам, мабуть , призначив днів 10-12, от після того курсу через кілька днів і мають початися але не під час нього. Сам дюфастон коректує цикл, але не спричиняє місячні
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, він сказав пити до того часу поки не почнуться місячні, як тільки почнуться тут же припинити.........А як же ш вони мають початися? мабуть ще три дні попю і перестану, а там що буде подивимося згодом. А Вам , дякую, що просвітили
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

перепитайте ще гінекологів тут у консультаціях опишіть проблему і призначення вашого лікаря. Вони скажуть свою думку
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В мене, після припинення приймання ОК, цикл нормалізовувався цілий рік Це один з негативних наслідків прийому ОК. Попийте Ременс, щоб Ваш цикл нормалізувався швидше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, зовсім про ременс забула))) Він мабуть не пошкодить точно, він же ш на травах?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На травах. Ще є Гинекохеель. Він ще кращий. Пила і те, і те Але я не знаю, чи можна його пити з дуфастоном.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Гінакохель у мене є, а він також нормалізовує цикл?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вроде мулимен по єтим делам .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, подивлюсь)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

але ви все одно розберіться спочатку з дюфастоном чи потрібен цей гормональний препарат, скільки і чи варто поєднувати з геомеопатичними засобами. Краще все-таки в лікарів перепитати. Удачі!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так. Ременс я почала пити сама. Потім звернулася до лікаря. Вона мені виписала Гинакохеель
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за поради))) Буду якісь міри приймати. словами зазивати)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по-моему, исходя из вашей темы про личную жизнь, у вас как раз был стресс() [+sign]А я ищу в недавно выпавшем снегу осколки лета...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я теж думаю, що це у вас стрес. Багато переживаєте (згадую вашу тему), тому так організм відреагував
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну Ви ж самі розумієте як воно в житті завжди є щось за що переживаєш, але я це стресом не називаю, як і втому. Стресс (напевне я не права) це коли якась дійсно біда, трагедія, хвороба, тюрма. А якщо так розібратися то міні стреси у мене майже щодня особливо на роботі, але з цими стресами все одно місячні були, а тут немає...Я мабуть все таки спишу це на ок, колись теж уже читала що потім після них цикл збивається конкретно (не у всіх)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Перестала пити дуфастон, а вони тут, як тут не пройшло и пол года))) Тепер у мене цикл рівно раз у два місяці день у день почались)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

схоже, я мала рацію ) а уявіть, пили б ще місяць - і далі чекали. Думаю, тепер нормалізується, не буде по два місяці
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Добре що я Вас послухала) Та й печінка мене після цього Дуфастону так болить...Купила Ременс) Дякую Вам)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На здоров"я! У мене один плюс
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дописую У мене лише один плюс від нього був - менше волосся росло там, де не треба. А взагалі наші лікарі просто неймовірно люблять приписувати дюфастон. Але як пояснила одна лікар, яка викликає в мене довіру, призначати його варто лише після здавання аналізу на гормони. І то він буде субєктивним у кожної людини відповідно до особливостей її циклу. Тобто треба здавати декілька разів аналізи і дивитися динаміку. Але думаю, вам це зараз не потрібно і гомеопатичні препарати все нормалізують.
0

Поделиться сообщением