психолог для підлітка

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

психолог для підлітка є дівчинка, що потрапила під вплив подруги. Розмови в телефоні з подругою з матюками, про секс різного плану, з хлопцями про те ж саме. За цими розмовами незрозуміло, що з того було, а що тільки фантазії. Батьків рве на частини. Вже й забороняли з тою подругою спілкуватися. Толку - нуль. Вонпа без тої подруги не може. Хто що порадить?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сходите на психофорум http://psycheforum.ruТам же есть и консультации, и форум
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так проблема в общении с неподходящей подругой или в чем-то другом? И сколько лет барышне?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И как сама девочка относится к происходящему?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на психофорум - щось порадять? чи там можна і контакти знайти? 12 років дитині. Як вона ставиться: а шо тут такого, я так розумію. Подруга нею повністю маніпулює і керує. А ця, як телятко, все виконує. Ще й вік такий - все цікаво. Масштаби катастрофи: стоячи в церкві, вибігає, щоб пописати дурниці свої.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можете написать мне дам телефон психолога [email protected][+sign]Не берите от жизни все - не донесёте:))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Конечно, посоветуют Там на форуме много участников, многие из них психологи. Плюс там есть раздел анонимных консультаций и 1 раз в неделю каждому отвечает специалист
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я якось зверталася Ірина Юріївна 0634423770, мені сподобалася, розібралися за 1 раз. По вартості - не 3 копійки, так, професіоналу довелося заплатити істотно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Йой. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением