Порадьте, будь-ласка, де вигідно придбати золото?

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Порадьте, будь-ласка, де вигідно придбати золото? Колись Форум дуже допоміг у купівлі виробів зі срібла - вдало порадили продавця на Кідстафі. Правда, не пам"ятаю, хто радив, але дуууже вдячна! Тепер ось треба терміново схожого продавця прикрас із золота! Будь-ласка, може хто підкаже, куди чи до кого можна звернутися: щоб і гарно і не дорого?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я просто в океан плазі в золотому кварталі ходила дивилась що є літом на все майже знижка, те що сподобалось ще торгувались безпосередньо з продавцямив кінці кінців купили те що хотіли більш як з 30% знижкою від заявленої
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нічого собі!!! Оце я відстала від життя:)) Ніколи не думала, що у таких місцях можна торгуватися! Дякую за підказку!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сейчас в оушен плазе ярмарка
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Супер! Треба сходити на розвідку! А може Ви підкажете - до якого числа там ярмарка?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вы уже были на разведке? Если да, отпишитесь, плиз.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поки - ні. Але вже скоро :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Щойно з Плази - звітую: Потрібної речі так і не знайшла. Можливість торгуватися є практично скрізь на суму покупки від 1000 грн. Знижки по багатьох позиціях. Найдешевше, що знайшла: 1 гр за 400 грн. Вибір, мабуть великий. Пишу "мабуть", бо не мала з чим порівняти. Правда, моїм прагненням "ціна-якість-краса" :) нічого так і не підійшло...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Понятно, не поеду Я тоже не специалист, а не зная матчасть, лучше не соваться)
0

Поделиться сообщением