підкажіть, пліз, де б бюджетненько зупинитися на 3 ночі у Львові?

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

підкажіть, пліз, де б бюджетненько зупинитися на 3 ночі у Львові? хотілося б на початку березня поїхати туди. раніше зупинялися в готелі на вул. Глінки, але то в принципі дорогий готель, а зараз бюджет не дозволяє. я зовсім ще не в курсі цін, але сподіваюся, що 1-к. квартирка підійшла б для такого екскурсійного перебування. збираємося втрьох: 2 дор.+1 дит. (4,5 років). малюк мріє покататися на трамвайчиках, тому можна і не в центрі, але щоб не надто далеко. доречі, він у нас часто ходить на великі відстані, тому пересування з ним не має стати проблемою. відвідати плануємо, власне, сам центр з Оперним, Площею ринок, і всим, що поруч. можливо, Стрийський парк, Личаківське кладовище, Високий замок. буду дуже вдячна за інформацію!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все відміняється, залишились лише квитки в СВ - це вже занадто не поїдемо, подумаємо про щось інше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Втроем в СВ?) .[+sign]Если вы нашли женщину своей мечты, с остальными мечтами можете распрощаться!)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

герольд [+sign]Нет беспомощнее женщины, чем женщина с невысохшим маникюром[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кхм...герольд вот уж никак не бюджетно(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы пару раз бронировали квартиры на сайте чердак все соответствовали описаниямэто самый бюджетный вариант[+sign]свой мозг людям не вставишь - у них для этого нет специального HDMI входа (C) Armada + Mrs_Berimor[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, увы, неактуально. тему можно удалить
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в последний день всегда есть билеты на 52 поезд я всегда беру спокойно за 3-5 часов до отъезда
0

Поделиться сообщением