Опубликовано: 21 дек 2010 Отупіла я...Про букінг ком. ДОпоможіть Найцікавіше, що вже бронювала раз, а зараз чомусь не можу. Значить, вибираю готель, задаю дати, бачу номери і ціну, - коли тисну бронювати, вискакує Виберіть тип номера, ок, вибираю. Знову тисну бронювати(пробувала і зверху клікати на "забронировать" і в правому куточку внизу таблиці, де типи номерів), і нічого не відбувається. ЩО я роблю не так? Відчуваю себе папуасом...[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2010 проверила) все работает) у вас какой браузер? - 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2010 Експлорер. То тиснути треба забронир. зверху чи справа?[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 дек 2010 Усе, розібралася. Я не вбивала кількість номерів.. Чукча..[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 дек 2010 ну от бачите... а ви - папуас-папуас)))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 дек 2010 папуас і є:) --[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение