Хочу нову шафу....

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Хочу нову шафу.... Дівчата допоможіть спроєктувати нову шафу.Маємо двоє дівчат-підлітків, тож шафа має бути для них, а саме 2 в 1. Хочу врахувати всі потреби від секцій для білизни (яка зручна?ка величина?де розмістити?) до верхнього одягу.Якщо порадите в кого замовити (за власним проектом), буде просто ідеально.Дякую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

така сама проблема. Все, що бачила готове не підходить ні за кольором, ні по наповненню. Треба щось придумувати і замовляти.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

под заказ, определитесь с местом и размерами. Остальное сами нарисуют. С Вашими пожеланиями, конечно.Просто сложно про свои писать - разные масштабы. Может Вы шкаф-купе будете ставить. Идеи наполнений гуглятся. [+sign]Живая музыка.Фолк, ретро, джаз[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую і слухаю ще...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ Лвий берег зручно?Справа в тому, що половина фірм пропонуючих подібну послугу, не мають своїх виробничих потужностей. На все місто маємо не більше трьох серйозних виробників, в яких оті фірми замовляють порізку, кромкування, а самі збирають на місці у замовника.На лівому березі це "Берест", знаходиться на О.Довбуша, 33 ...35 ...37 (не пам’ятаю точно). З Ленінградської по Пражській-Алма-Атинській-поворот наліво, по правій стороні митниця, за нею, по лівій, "Берест".Там з дизайнером "сконструюєте" що забажаєте, виберете матеріал вживу, не по каталогу, виберете комплектуючі (теж живцем). Є доставка і зборка. Орієнтовно на третину дешевше ринкової ціни, бо відсутні накрутки.Сам замовляв там неодноразово, але тільки порізку з кромкуванням і фурнітуру, збирав сам. Ціна більш ніж демократична. Якщо є кому зібрати рекомендую саме цей варіантПо правому березі не підкажу.[+sign]Часом в наших лікарчанок до гоноруВиника охота,Та омана враз спадає,Як розкриють рота.Господи, за що така напасть на нас, грішних! І так багато всякої погані на світі, а ти ще й жінок наплодив! (Солопій Черевик, "Сорочинський ярмарок".[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну вот у нас шкафы для детей+ сначала один поставили, а спустя время освободилось место рядом, заказали такой же, фасад, но с другой начинкой. неглубокий, узкий1 - снизу два выдвижных глубоких ящика, каждому - свой, там органайзеры для белья+место для пижам, домашней одежды+носки/колготыверхняя часть шкафа, раскрываем дверцы - штанга, плечики, жакеты, легкая верхняя одежда, платья, брюки, юбки и т.д. 2 - снова таки два нижних ящика, сверху - полки. Можно сделать без выдвижных совсем, дверцы по всей высоте шкафа, штанга для короткой одежды - и сверху, и снизу, можно - одну штангу - для длинной верхней одеждыпросто все зависит от ширины) и потребностейу нас верхняя зимняя одежда - в коридорекартинки на самом деле - очень показательны[+sign]Живая музыка.Фолк, ретро, джаз[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лівий берег просто чудово, дякую за інформацію!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так таке пояснення мені вже зрозуміліше, дякую+ картинки таки велике діло, ви праві))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можу порадили Іру Ємельяшу В меня 3 її шафи і комод. І ще планую замовляти)Вона є тут на форумі
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, Оля! петівна, я действительно могу быть Вам полезна+ Могу просто спроектировать шкаф.Могу спроектировать, изготовить и установить.В подписи - контакты и фото наших работ (некоторых) на фейсбуке. [+sign] мdм 067 858 83 83095 725 13 [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня так шкаф разделен под 2 человека ... могу сбросить Вам на почту - посмотрите, может почерпнете что-то полезное
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

конечно же Емельяша))) все мои идеи воплотила,я три раза перекраивала ,они с мужем все терпеливо,доходчиво объяснили,учли все пожелания .Я довольна и очень рекомендую.[+sign]аллергик[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

якщо можна буду вдячна , моя пошта+ [email protected]
0

Поделиться сообщением