а тут э дівчата зі Львова? Підкажіть - чи є в новій лінії у львові в продажу кухні - як в епіцентрі

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

а тут э дівчата зі Львова? Підкажіть - чи є в новій лінії у львові в продажу кухні - як в епіцентрі .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кухні в епіцентрі Не знаю чи варто Вам замовляти там кухні...вони не виїжають на заміри,і тому при встановленні якщо щось не так. то винні будете Ви. якщо врахувати, що практично у всіх будинках неідеальні стіни, то щось обовязково вилізе... Тому кращ замовляти кухню у фірми, яка сама робить заміри.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, я вже приїхала зі Львова. Зробила заміри сама поїхали в епіц., вибрали те що треба, нам намалювали.Ми всі так задоволені 8-))) особливо дід з бабою, а то в них кухня була вже 41 рік . Так цікаво ходили вони по епіц. - як по музею 8-)))Дякую, що відгукнулися
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) та немає за що ;) а кухня 41 рік .....це вже антикваріат ;) мабуть і жалко викидати
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вже поїхала від них, а вони телфонкують через три дні і кажуть "ми б усе назад поставили б , не можемо звикнути. Пройшов тиждень - телефонують " ми поїдемо до епіц. докупити ще шафку 8-)) .
0

Поделиться сообщением