Опубликовано: 5 янв 2010 таракани про колишнього партнера:) Ще до заміжжя був у мене хлопець з яким зустрічалась тільки заради сексу. Це влаштовувало нас обох. Мені подобалась його неординарність, але не тепер, коли вона спрямована проти мене... Ініціатором розриву була я, бо намітився більш постійний партнер за якого з часом і вийшла заміж, і розійшлася невдовзі.... Подзвонила до цього колишнього, сказала, що хочу бачитись, так як раніше, але з часом передумала, бо не зможу цього реалізувати - у мене дитина і якось я собі цього не уявляю як би з ним зустрічалась, хіба дуже рідко, коли б мені виходило.... Він обідився, що я йому відмовила... тепер коли бачу в маршрутці, то він мене перекривляє, дивиться зверхньо і сміється... мені це неприємно, я з ним не вітаюсь, хоча б хотілось просто поговорити, мені не вистачає спілкування з ним... це таракани більше у мене чи у нього?... допоможіть розібратись, будь-ласка, вислухаю все.[+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 Децкий сад... Патнер ваш сексуальный-ребенок еще, да и Вам зачем в старое болото лезть? [+sign]Кажись, налаживается...)Сколько живу не могу понять двух вещей: откуда берется пыль и куда деваются деньги...[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 у него проблемы с головой? кривляет Вас в маршрутке? сколько ему лет? зачем Вам такое счастье?[+sign]Жить нужно так, чтобы депрессия была у других[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 у обоих проблемы с головой. ИМХО не стОит вляпываться в одно и то же дважды.[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 +1 ,, 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 та не полізу я в те болото... зара як ніколи налаштована радикально, просто поговорити хотілось би.... я взагалі не конфліктна особа.[+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 Забудьте его, как страшный сон... он Вам не нужен! Поговорить с кем? С ним? Зачем? Для чего? Ото еще раз кривлять Вас будет, зарядите ему между глаз кулаком и все)Желаю Вам счастья в Новом Году![+sign]Кажись, налаживается...)Сколько живу не могу понять двух вещей: откуда берется пыль и куда деваются деньги...[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2010 :) так і зроблю [+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах