Щось у мене немає відчуття наближення Нового року((

26 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Щось у мене немає відчуття наближення Нового року(( І ніби все добре. Але якось аморфно.І ніби вже багато подарунків всіляких вжє є. І ще будуть. Але як з тими шариками - "не радують". І запаху свята не відчуваю.Може ще рано? Чи в чомось іншому питання?Є ще такі, у кого так?Є такі, у кого навпаки? Поділіться позитивом).[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І навіть Дуду Морозу, який в сусідній темі дарує людям надію на краще, чогось нічого не хочеться замовляти(( Віра в дива проплала, чи що? Ніби як одна надія тільки на себе.Вже і карту бажань думала намалювати. Але ніяк за неї не сяду. Ніби і хочеться вірити, а воно не віриться. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а раньше у Вас как было? я вообще праздники не люблю, меня напрягает жуть, что надо соответствовать, особенно когда дочка подросла, у ребенка должны быть праздникину может походите по магазинам, прикупить новогодней атрибутики, гирлянды дома развесьте)) у меня муж (он праздникоповеденный) салфетки прикупил с лосями в новогодних колпаках, я на них смотрю и что-то такое осознаю, жду выходных с ужасом, мои планируют нарядить ёлку и засунуть в подвесной потолок дюралайт, щоб мигал огнями))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А мы вот вчера елку нарядили, веночки развесили и сразу веселей стало) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

елку поставьте и выпейте бутылочку игристого - сразу появится праздник)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Завжди було навпаки. Завжди чекала свят. А нового року з ще більшим задоволенням. Навіть коли дуже погано було все. Тоді навіть з більшою надією. А зараз - ну "0".Є, звичайно, плани. Теж хочемо для дитини зробити свято. Костюмоване)). Чоловік вже продумує меню новорічне. А я - атрофована((Ходжу по магазинах. Дивлюсь на всю атрибутику новорічну, придивляюсь подарунки... Але все як на автоматі.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у нас уже меню есть и продукты надо закупать - а то потом цены буду нереальные елка украшена. уже подарки закупаем
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

) Так, Армадо, ви ж може пам"ятаєте - стоїть у нас ялика))) А с приводу великої ялинки - то я все-таки притримуюсь того, що треба її ставити вже за день-два до самого свята. ) Бо, боюсь, взагалі очі замуляє. Тоді точно новорічного настрою не буде.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Молодці! ) А мене щось навіть не лякають ціни заоблачні. Все одно все роблю завжди в останній день. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тогда Вам наверное встряска нужна, эмоциональная, что бы вкус жизни ощутилсясоберите подруг, да погудите женской компанией)) я всегда когда без мужа выхожу в люди (надеюсь он ликарь не читает:)), испытываю эмоц. поъём)), что я ещё жива))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та, блін... (сорри, вирвалось). Подруги всі вагітні)) Нема з ким навіть бахнути і погуляти)) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а я как раз по поводу болшой)) А настроение создадите 31 готвокой оливье - хлопушками-бенгальскими огнями
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы наклеили на окна снежинки и вчера пили шаспанское))) уже в ожидании.[+sign]+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Сын кушает бутерброд, смотрит на маму и спрашивает: -А ты хочешь бутербродик, моя радость?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-Сын, ты такой вредный......-Нет, я удивительный и хороший ))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А в мене "пост" ))))) До НР ніякого алкоголю)) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Покупаю подарки, ношу свитера (только зимой ношу), драю квартиру У малых настроение (ну, иногда только ор) навогоднее, хотят украшать комнату, писать письмо ДМ, и т.д.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А мы сожгли только что пачку бенгальских ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

щоправда, у мене є "обтяжуючий момент" - чим ближче НР, тим ближче СЕССІЯ. Плюс карантин цей ****ий дається взнаки :((( -[+sign]кто много клюется - тот мало клюеткто мало клюет - тот плохо растеткто плохо растет - ТОГО ЗАКЛЮЮТ[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а что Новый Год? новый год это не новая жизнь, а просто очередной день в календаре или вы верите в сказки?Пы.Сы. скептик я по натуре...[+sign]Мама двух красавиц[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня третий год так. Стараюсь настраивать себя на позитив, пока не очень[+sign]Теперь я знаю, что чувствовал Кай, когда растаял лёд в его сердце! Спасибо тебе, МОЙ АНГЕЛ!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, тоді моя відповідь для вас нічого не буде варта) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене НР завжди був не такий, яким би мені хотілося б. А часто - і просто суцільна трагедія. Але це було до того, як в моєму житті з"явилося двоє найголовніших для мене людей. Тобто, по суті, зараз НР має бути щасливим святом). І він буде). Просто на даний момент передчуття свята. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сорри, если обидела, самой бы хотелось иногда верить в чудо, только вот с возрастом знаете-ли все сложнее только ради малявочек и будем елку покупать-наряжать, а там глядишь, и втянусь в атмосферу праздника :)[+sign]Мама двух красавиц[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

было такое настроение, когда болела депрессией .все проходит и это тоже пройдет
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

как я Вас понимаю... вроде стараюсь ни о чем не вспоминать, а настроения просто нет.[+sign]"Дна нет. Просто глубже не пускают". Станислав Ежи Лец[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так, конечно же!!!! Темы Новогодние никто не заводит(((( Уже прошу-прошу.
0

Поделиться сообщением