Питання про "Шанс"

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Питання про "Шанс" Скажіть (хто 100% в курсі), а правда, що програма (кожна окрема) "Шанс" знімається не 1 день, а місяць-півтора.П.С. посперечалась я тут і цікаво стало хто правий :))[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не знаю о "Шансе", но как-то видела на майдане как "Караоке " снимали. Сразу 4 передачи. Т.е. на месяц вперед. С разницей в час между съемками. Не знаю как сейчас. Видела это пару лет назад.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

то зрозуміло, але я про інше[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про саму передачу не знаю, але тісно мона сказати знайома з Табаковим. Мо пам`ятаєте був такий в Шансі. Він співає у октеті Орфеї разом з родичем мого чоловіка. Передача справді знімається задовго наперед місяці 3. Вони співали на весіллі у наших знайомих і агітували голосувати за Павла у Шансі за місяць до передачі, а він вже там переміг. Ой там все так організовано! Чувак домовляється з продюсером Шансу, бере бус з групою підтримки, всім роздає гроші, що вони мають покласти. Їде, його "ніби" вибирають. Накатана схема. Павло вибив собі найвільніший контракт з можливістю обирати собі репертуар, відмови від виступу реклами Шансу і ще шось там. З ним взагалі спочатку не хотіли підписувати, з такими "вольностями". Найгірший контракт, він розказував у Козловського. Там ніякого вибору, але зате популярність на лице! За інших казати не буду, не знаю. Але про Павла Табакова точно знаю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я, мабуть, погано сформулювала питання, я розумію, що записують передачі задовго наперед я мала наувазі, чи записують одну окрему передачу місяць-півтора[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну тоді не знаю... Самій цікаво... ....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я знаю, что ее снимают на протяжении недели, а может и больше, т.е. не за один день, как нам показано. Это точно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, ось про це я і питала .[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А як ви знаєте, чим докажете?:-) ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на счет месяц-полтора не знаю, но не один день точно. И запись песен идет несколько выигравших за день[+sign]Мама и Вичка-Ежевичка(20.09.2005)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да это и так видно. иногда в разной одежде бавают, погода меняется. да и неравльно это все за 1 день снять[+sign]Мама и Вичка-Ежевичка(20.09.2005)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну подумайте, как еженедельная передача может сниматься месяц? На Шансе работали 2 съемочные бригады (работали, потому что усе, последний сезон сняли, больше этой передачи не будет), съемки 2 дня -- вторник и среда, весь звук чистовой, только Середа (закадровый голос) писался отдельно, монтаж потом занимает неделю. Усе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И доказывать ничего не буду (как тут кого-то попросили что-то доказывать), хотя знаю абсолютно точно. -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую. я теж так подумала, що аж місяць це занадто, а так получається, що все-таки 1 день (якщо не враховувати закадрового голосу).[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением